Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Schudnutie

Príspevok v téme: Schudnutie
AN0NYM0US

Zdravim,
mám 13 rokov,168cm,58kg.Chcel by som schudnut.Snažím sa o to asi 2 mesiace.Tréningy mám 2x do týždňa crossfit,3x plávanie,hokejbal 1x,behanie 2-3x,každý večer 50 brušákov.Stále nejde nič dole,možno trochu z brucha,ale chcel by som schudnut na "celom tele",neviem či sa to dá.Myslím si že športom som dostatočne zabezpečený,asi to bude na 100% stravou.Sladkosti nejem asi 2 mesiace(Od babky muffin neodmietnem :D ).Fakt neviem čo mám pre seba robit,spolužiačky maju každu prestávku na stole 5 sladkých rožkov,a su paličky.
Dakujem

Miro123

Pomocnica: presne aj ja tak kombinujem brusaky ako ty, akurat ich robim 400-600. Staci to robit denne po dobu 1 mes. a brusko bude OK.

Tvoja denna kaloricka spotreba /vek, vaha, vyska/ by mala byt okolo 1500.

Pomocnica: a preco nepocitat mlademu, ved len tak zisti, skutocnu pricinu. Napr. 3 rozky= 390 kcal. Plus kremese, cokolady atd. a zisti, ze je to denne napr. 3000. Samozrejme, treba jest uplne vsetko, ale s mierou - uplny suhlas.

Ved radime mu dobre, zvysit vydaj, obmedzit prijem. A nie zazracne tabletky.

Takze aj na trening cez den a vecer 500 brusakov. A neskor pridaj este 200 drepov.

pomocnica

TRUMP4L-prečo si dávaš stále iné meno?
Chudne sa celkovo, nedá sa zamerať iba na určitú časť tela!
Miro123-no ako sorry, ale v 13 rokoch si počítať kalórie??? veď nech normálne je ale všetko s mierou!
50 brušákov, je podľa mňa tiež málo, ja robím(a to som žena) 100. Najprv normálne, potom s jednou nohou vyloženou, potom s druhou, potom s pokrčenými nohami zdvihnutými a potom s rovnými nohami zdvihnutými a to po 20. Potom sa nezabudni natiahnuť, akoby na tuleňa, lebo môžeš dostať svalovku. :SS Ale nielen brušáky, tak celkovo šport, zdravá strava... počítanie kalórii je podľa mňa účinné, ale príliš zdĺhavé a v tvojom veku to úplne nedoporučuje, lebo teraz sa vyvíjaš a potrebuješ normálne jesť všetko a koľko tvoje telo žiada! Držím prsty. :)

TRUMP4L

500 brušákov to asi nie,po tých tréningoch mam večer dost. :D
Myslím si že som dost vysoký na môj vek,ku mojím spolužiakom ktorý su o hlavu menší :D tak tahat do výšky sa podla mna budem menej.Ale chcem by som hlavne dat dole zadok,boky,a neviem či sa to nejak dá ale aj trup :D mám ho strašne velký(Trup :D) Dalo by sa to nejako?Už som sa odučil žrat 3 rohliky na desiatu,už iba jeden,myslím si že po tom jednom mam o 5% menej nafuknuté brucho

Miro123

Hlavne pocitaj kalorie! To je to najdolezitejsie. Zisti si o tom viac.
A tych brusakov by malo byt denne 500 a nie 50.
Chudnutie je drina.

pomocnica

Ahoj AN0NYM0US!
No... keď si taký aktívny ako tu píšeš, tak potom možno nechudneš preto, lebo nemáš na tele ani tuky. Ak toľko cvičíš, tak možno aj priberieš, lebo svalová hmota. Neriaď sa váhou ale výzorom. Váhu máš vzhľadom ku svojej výške ideálnu.:DD To je že 168-110=58 kg!!!!!!!!!! Ten mafín od babky nabudúce odmietni. :) Je tu možnosť, že vôbec nemáš chudnúť, len ťa chytila puberta a k tomu máš ideálnu super postavu. K tvojim spolužiačkam, to sú šťastné baby(keby som ja také veci jedla,v hociktorom veku, tak by to nedopadlo dobre!), ale to, že je niekto z vonkajšku chudý, neznamená, že nemá orgány obalené v tuku. Nazýva sa to nejako, že vnútorná obezita. Takéto stravovanie rozhodne nie je zdravé! Podľa nich sa neriaď.
Teraz sa vyhupneš výškovo nahor, takže si z toho nič nerob, lebo nielen výškovo, ale aj schudneš, možno nie váhovo, ale na výzor budeš ako chudučký pubertiak. Ako skoro všetci chlapci v tvojom veku, aj starší. :)
Jedz zdravšiu stravu, žiadne sladké, ale ani slané! Soľ zadržuje v tele vodu! čistú vodu alebo neochutené čaje. :)
PS: prepáč za taký dlhý text, asi sa ti to ani nechcelo čítať. :DD