Prosba o radu - naliehavé

Príspevok v téme: Prosba o radu - naliehavé
Iveta Michael

Ahojte,veľmi dlho som tu už nebola lebo mám priveľa povinností a tak pod. ale dnes som tu nazrela a chcem vás všetkých poprosiť o radu v jednej závažnej veci s ktorou nedokážem nijako pohnúť nech sa snažím čokolvek ...

Som čiastočne inval.osoba(s TZP) a v januári tohto roku mi Soc.poisťovna pozastavila vyplácanie I.D. s dôvodu nedostavenia sa na posudkovú kontrolu. Prišlo mi to absurdné,nakolko som sa sama ešte v lete 2015 bola informovať prečo ma nepredvolali a nahlásila som aj kontaktnú adresu ... nič mi neprišlo až zrazu som zistila že mi pozastavili. Obvinujú len mňa hoci to bola administrat.chyba alebo nedbalosť niekoho - následky však nesiem ja sama.
Riešila som to znova a tak ma predvolali 1.3.2016 na posudkové kde mi lekár povedal že nakolko môj zdrav.stav je nezmenený tak ma ponecháva aj nadalej v čiast.invalidite (60%) a uvoľnil aj finančné prostriedky.
Žial na ústredí Soc.poisťovne mi povedali že majú na to 60 dní a dve z tých zamestnankýn boli dosť arogantné,s človekom jednajú necitlivo až cynicky ... pokúšala som sa teraz poslať mail ale ich formulár je nefunkčný. Už tretí mesiac mi neoprávnene zadržiavajú peniaze,na ktoré som momentálne odkázaná lebo ako asistent skoro nič nezarobím..jedna tá ženská mi povedala že ma poriešia do konca apríla ( bola som tam pred 2 týžd.) ale ani jedna nie je ochotná mi povedať kedy dostanem konečne tie prachy, zajtra by som sa tam išla spýtať ale už mám strach ( tie ženy sú tak nepríjemné ) ako keby tam vôbec neboli pre ľudí a to ani neviem či mi vôbec dajú aj spätne .. ja už neviem,čo mám robiť dnes ráno som už plakala,velmi už tie prachy potrebujem neviem na koho sa obrátiť tí ľudia nemajú v sebe kúska citu :( vďaka za každú radu ak vôbec sa tu niečo dá poradiť ..