Ma praca letusky uplatnenie?

lea3211

ja som pocula, ze letuska nemoze po 5 rokoch darovat organy, lebo tam hore sa "roztahuju".. neviem, co je na tom pravda a mozno sa aj smejes, ze neplanujes nieco take urobit, ale stoji to za zamyslenie, ze to uz daco robi s telom... a zhumplovana odist.. a zevraj rychlejsie starnu..

jem spenat

a naco mas alergiu? Ak na nejake jedlo, to nevadi. Tomu jedlu sa proste vyhnes. Myslel som alergiu na pel, prach, perie, chem. latky, plesne a pod. Proste na nieco s cim mozes prist pri praci do kontaktu. Mozno ze aj alergici mozu tuto pracu robit ak uzivaju lieky. To uz sa treba pytat kompetentnych ludi.

Jax

Dievča zlaté, ty ešte nevieš čo je to zvládať prácu a už vôbec nie 20 rokov. Veď tak dlho ani nie si na svete.
Ešte raz, je to fajn práca pre slobodnú babu, ktorá chce "vidieť svet". Ale po pár rokoch sa budeš chcieť posunúť na inú pozíciu, kde nebudeš musieť robiť v noci, budeš sa chcieť usadiť a najmä zamestnávateľ ťa bude chcieť nahradiť inou mladou žabou.

Ak to chceš, makaj na angličtine a sen si splníš. Máš na to dosť času čo je ohromná výhoda oproti tým, čo skončia školu a nevedia čo chcú.
dennikletusky.blogspot.sk

jem spenat

co mi tak z hlavy napada, musis vediet aj plavat v pripade keby lietadlo spadlo do mora, dalej musis mat urcitu vysku a postavu, taku letusku buchtu som este nevidel len same stihle, dobry zdrav. stav, cize ziadny diabetes, epilepsiu, vysoky krvny tlak, alergie, astmu, vredy, atd.,musis sa vediet usmievat, byt napomocna a vediet zvladat kriticke situacie v pripade nudze, vies teroristi, psychicky labilni ludia, prva pomoc a tak. Nesmies zostresovat musis vediet si zachovat chladnu hlavu. A co sa tyka toho veku tak ak mas to stastie ako niektore zienky ze vyzeraju aj o desat rokov mladsie ako v skutocnosti maju tak si myslim ze aj po 40 by si mohla robit letusku. Zamestnavatel by bol len rad, vyzerala by si mlado a plna skusenosti.

Jax

Je to praca na par rokov tych 40 je prilis, taku letusku som este nevidel. Vela ludi odchadza lebo dlho sa to robit neda, chcu mladych plus mlady dospeju a chcu robit aj nieco ine.
Zas plat je dobry. AJ, zdravotny stav, byt plavcom a zvladat kriticke situacie je samozrejmost, no hlavne kriterium je vzhlad. Ved si to pogoogli.

TheSky

Dakujem vam za odpovede :) mam len 16 no uvazujem o tom. Nechcem ist na vysoku pretoze okrem jazykov mi nic ine nejde. Ani vztah nechcem. Velmi by ma bavila tato praca. Milujem ucit sa jazyky i ked je to dost tazke
Pocula som ze Ryenair zoberie skoro kazdeho ale vraj vela ludi potom odchadza. Napriklad taky Emirates je super ale ma velmi narocne poziadavky...

Ja sa obavam skorej toho ze musim mat vyborny zdravotny stav a to si nemyslim ze budem.