Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo si zo mňa uťahujú?

Príspevok v téme: Prečo si zo mňa uťahujú?
kat1

Ahojte,mám taký problém,že užívam AD a nemám z nich náladu do ničoho a ešte som z nich pribrala asi 3-4kg. Odvtedy trochu zanedbávam oblečenie,napr.že si oblečiem aj trojročnú koženú bundu.A všimla som si,že si zo mňa niektoré dievčatá utiahnu a neviem prečo.Teraz vážim 58-59 pri výške 169cm,čo neni až tak veľa,aby si zo mňa uťahovali,lebo vyzerám aj tak dobre.Vy si čo myslíte,prečo si uťahujú?

Romanka25

a kolko mas rokov? podla mna si z toho nic nerob, ludia su zvlastny a este sa stretnes v zivote aj z horsimi..ludia si len zavidia

mam56

Nič si z toho nerob. Ja mám výšku 150 cm a váhu 150 kilo. Mňa skôr preskočíš ako obídeš.
Dokonca poberám aj príplatky od štátu, aby som nevychádzal za bieleho dňa vonku, aby som nestrašil ľudí.
Podla som si aj žiadosť o prijatie do zamestnania na JRD. Predseda družstva rozmýšľa, či ma dá pracovať ku sviniam (budem ich lídrom) alebo na pole ako strašiaka, lebo si všimol, že keď sa objavím na JRD, tak tam vtedy ani vtáčika letáčika nechýrovať.

Messje

Kat
Porozmyslaj nad tym kto si z teba utahuje.
Prides na to,ze toto kamaratka neurobi.Zvlast pri dobrej postave ktoru mas.
Kto je pre teba z ludi okolo teba dolezity ?Je to niekto z nich?
Ano?Vyhod ich zo života . nie su pre teba dobri.
Nie?Moze ti to byt jedno.
Clovek ktoremu na tebe zalezi a ma ta rad toto riesit nebude.

ôôôôô

Pri tvojej výške pribrať 3 kg - to si človek ani nevšimne, snáď len pod lupou. Také lieky je najlepšie čo najskôr vysadiť. Problémy treba riešiť a nie nad nimi vyplakávať. Inak povedané, ktoré problémy sa dajú riešiť, tie riešiť a ktoré sa nedajú riešiť, na tie si zvyknúť, alebo pred nimi ujsť.

Ujsť pred problémom. Príklad: zamestnáš sa vo fabrike pri páse (kolektív s možnosťou kariérneho postupu do budúcnosti), kde falošný kolega na teba intriguje pred šéfom a keď sa brániš, šéf na teba navrieska, že klameš. Klamárvovi verí, tebe nie. Bežná realita na Slovensku, aj v zahraničí. Ujsť znamená zmeniť zamestnanie. Nie si predsa masochistka, aby si zotrvávala niekde, kde ti je zle, keď môžeš ísť niekam, kde ti bude lepšie. Zamestnáš sa v kolektíve takom, kde nikto nemôže postúpiť v kariére. Napríklad ako čašníčka v reštike, ktorej majiteľom je súkromný podnikateľ a šéfom teda môže byť len a len on a nikto iný. Vysoká pravdepodobnosť, že nikto intrigovať nebude, lebo nikto nemá možnosť kariérneho postupu do budúcnosti. Tam sa dajú nadviazať aj kamarátstva s kolegyňami. Lebo navzájom potichu nesúperíte o to, ktorá sa stane šéfkou. Toto sa nerieši antidepresívami.

Problém, ktorý sa nedá riešiť a treba si naň zvyknúť - napríklad ti zomrela mama. Jasné, že ti chýba, ale potrebu komunikácie si môžeš vynahradiť aj tým, že si začneš s niekým písať, chodiť von na kávu, na kofolu (nemusíš byť hneď ožran), bavíte sa. Komunikujete spolu. To je dôležité. Navštíviš staršiu susedku, upečieš jej koláč, zazvoníš pri dverách, vojdeš dnu, poteší sa, keď je tiež sama a na dôchodku a už sa máš s kým baviť. Toto sa nerieši antidepresívami.

Problém, ktorý sa dá riešiť. Napríklad máš malé prsia. Dáš si urobiť silikónové a je po probléme. Iný príklad - zahynulo ti maličké šteniatko, mala si ho iba tri týždne. Zaobstaráš si nové a je po probléme. Niekto ťa šikanuje. Zapíšeš sa na box, roztrieskaš mu hubu a je po probléme. To posledné bol blbý príklad. Ale aj blbý príklad je príklad. Toto sa nerieši antidepresívami.

pomocnica

kat1-nerob si z nich nič. na svoju výšku máš dobrú váhu. Koľko máš rokov? Je možné, že ti niečo závidia, lebo to možno trochu preženiem, ale nenávisť pramení zo závisti v niektorých prípadoch! Nájdi si iné kamarátky, kamarátov. Takí už ľudia sú a nič z nimi neurobíme. Ale môže to mať aj iné dôvody...
Držím prsty. :)