Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ísť na masáž alebo k masérke

Príspevok v téme: Ísť na masáž alebo k masérke
Kamor

Ahojte,

zaujímala by ma odpoveď širšieho množstva ľudí.
Publikoval som krátky článok o tom či je lepšie ísť na masáž k masérovi alebo k masérke. V princípe mi ide skôr o to či ako muž/žena preferujete skôr rovnaké pohlavie alebo je to opačne, ideálne aj prečo.

Môj pohľad v článku som popísal tu: www.mojamasaz.sk

Ďakujem.

Peter

Romanka25

musi byt odbornik v svojej praci a musi vediet masirovat a vyznat sa telu, aby mi ta masaz skor neuskodila ale pomohla

Mesačný princ

Ani ja nemám rád veľmi ak niekto ,,zbytočne rozpráva,, alebo skôr ak som nútený odpovedať. Cez jeden zmysel sa nedá naplno sústrediť na iný.

rebellin

Každý sme iný, ja neznášam ak sa masér snaží so mnou komunikovať. Chcem si masáž v pokoji užiť a nie vykecávať.

mmooly

Ja striedam troch masérov a každý má nejaké plus, ktoré ostatní nemajú.
Masérka je viac študovaná, vidieť že ovláda ľudské telo, je to žena, rozprávame sa a pritom relaxujem, dobre mi to padne pokecať.. masáž je vždy výborná.
Druhý masér je chlap, je veľmi tichý, nedá sa s ním vôbec nadviazať reč, nemá ani rádio, je mi to tam nepríjemné v hrobovom tichu, ale robí výbornú masáž, najlepšiu z tých troch.. k nemu nechodím práve pre tú "tichú domácnosť" rada..
a tretí masér je tiež muž, ukecaný, podarený, má veľmi dobré ceny, čo je tiež lákavé.
U mňa teda zaváži celkový prístup, sympatia a naladenie na spoločnej vlne, samozrejme samotná masáž musí byť urobená k mojej spokojnosti a vadí mi akurát mĺkvy masér.

Mesačný princ

V prvom rade by mal mať ten človek vyštudovanú aspoň zdravotnú školu a ovládať anatómiu človeka dokonale. Inak by som k nemu nešiel.