steniatko hnacka

Príspevok v téme: steniatko hnacka
puppy1

dobry den, mame doma 9 tyzdnoveho krizenca labradora a vcera ked som ho bol dat vecer vonku vycikat tak sa nam napil studenej vody (bola cista) nevypil jej moc hned som mu ju zobral a dneska rano dostal hnacku, moze to byt z tej studenej vody? Rano hned dostal uvarenu ryzu s granulkami + probiotika a stale ma vlaznu vodu na pitie aby nebol dehydrovany z tej hnacky a inac sa chova ako vzdy, hra sa beha a blazni sa papat mu tiez chuti akurat ta hnacka ho trapi

Messje

Tak je to ok.Pokial ako som pisala je hrave a nejavi ine znamky...tak by mu nemalo byt nic.Pockaj 2 dni a uvidis.Malo by sa to upravit

puppy1

Zhruba pred 4 dnami som mu do tych na ktore bol zvyknuty z domova zacal davat malicko novych granuliek ale ozaj ze mozno tak 5-6 granul ma v miske tych novych ostatne ma stale stare a uz takto ideme 4 dni a doteraz v pohode hovienka mal este vcera doobeda pevne az v noci ked sa pytal von mu zacala ta hnacka a vcera vecer sa napil tej studenej vody a bola ozaj fest studena preto som myslel ci nahodou to nie je z toho Mame ho od 10.4. ale pojdem s nim k veterinarovi pre istotu aj ked sa normalne hra a chuti mu papat

Messje

Z tej vody to nebude.Nedali ste mu nieco ine zjest?Ked len kustik niecoho co by nemal.Steniatka su citlive na zmenu jedla.Nielen steniatka.
Druha vec je aj,ze stena zvykne mavat hnacku.Kolko ho mate?Ak kratko a tam,odkial ste ho zobrali,dostaval ine,tak telo zareagovalo na zmenu stravy celkovo.
Pokial sa ale hra a pobehuje si a nejavi znamky,ze by mu nieco bolo...tak to prejde.

Messje

Z tej vody to nebude.Nedali ste mu nieco ine zjest?Ked len kustik niecoho co by nemal.Steniatka su citlive na zmenu jedla.Nielen steniatka.
Druha vec je aj,ze stena zvykne mavat hnacku.Kolko ho mate?Ak kratko a tam,odkial ste ho zobrali,dostaval ine,tak telo zareagovalo na zmenu stravy celkovo.
Pokial sa ale hra a pobehuje si a nejavi znamky,ze by mu nieco bolo...tak to prejde.