Ako sa zmenit?

Príspevok v téme: Ako sa zmenit?
Ada567

Ahojte. Som obycajne dievca studujuce na strednej, koncim ju. Som introvert so socialnou fobiou ktory tuzi aby mal kamaratov. Chcem byt oblubena a znama, ako to docielit? Ako mam zmenit svoj vyzor a spravanie? aby mi poslielali ziadosti ti ludia z triedy ktori mi ich nepotvrdili, netusim preco. Co je na mne? Chcem byt proste oblubena a pekna....zaujimava pre ludi....aby sa o mna trhali :D

Kýčera

Ada, ak sa chceš zmeniť, zmeň sa. Zmeň na sebe to, s čím nie si spokojná. Ale zmeň sa len kvôli tomu, že to chceš Ty. Nie nik iný. Nik z nás nemá všetko, nik z nás nie je dokonalý... Urob si najlepšiu priateľku sama zo seba. Už budete dve, prídu aj tie ďalšie... Pochop jedno, že vždy sa nájdu ľudia, kt. Ťa budú mať radi takú, aká si. A nech by si bola tá najmúdrejšia, najkrašia, najbohatšia.... na svete, vždy sa nájdu takí, kt. radi mať nebudú. A mohla by si sa aj na kusy rozkrájať, nepomôžeš si. Je to v nás ľuďoch, takí sme...

Mesačný princ

Veľmi dlho mi trvalo kým som pochopil, že sa meniť nechcem. Nemám síce kamarátov, nie som v spoločnosti obľúbený, ale napriek tomu som sám sebou a som rád, že som sa nezmenil.

Keď som zrušil FB, tak som tam mal 1500 priateľov a známych. Myslíš, že sa niekto ozval, keď som ho zrazu nemal?

Možno i tu niekto poradí niečo iné ale

,,Nemeň sa, aby ťa ľudia mali radi, tí správni budú milovať tvoje ja také, aké je,,

ale to len tak na okraj.

Sprav čo uznáš za vhodné ale dávaj na svoje rozhodnutia velikánsky pozor.