Ako zit s totalne prepnutym clovekom ?????

Príspevok v téme: Ako zit s totalne prepnutym clovekom ?????
ccc_1

Viete mi povedat ako zvladat ataky mojej matky? Je uplne trafena (nema muza,byvam s nou lebo este studujem-prave koncim skolu,nemam brigadu ani neviem sa este osamostatnit, presla som si tazkymi depresiami,uzkostami a ked som stabilizovana vyse pol roka tak sa graduju enormne stavy u matky). Vela sme sq vzdy rozpravali,uz to neni mozne. Je uhundrana,zatrpknuta,neustale podrazdena a za vsetko pomne krici. Uz si neviem rady...fakt keby ste toto videli je to zrele na psychiatriu.
Boli u nas doma uz aj bitky.....lebo jej preplo a ma napadla a ja sa len branim.
Ma dovody preco byt frustrovana, dohovarala som jej este predtym no ona nic s tym nerobi, hlada si len vyhovorky preco sa to neda.
Ja som sq kvoli nej a inym stresom musela vratit k liekom na ukludnenie.

NatalkaBS

s takymi ludmi je to tazko o to horsie ze je to v tvojom pripade matka.. skus sa s nou viac rozpravat povedat jej ze ju mas rada a podobne..

mam56

Nie, radšej ti to poviem na rovinu. S totálne prepnutým človekom sa žiť nedá. Zbytočne sa budeš snažiť. Snaha sa cení, ale asi len toľko.

mam56

No, čo ti už len poradiť, keď anti-humanizmus je nehumánny?! To ti je ťažko.
Keď sa jej zlomí ten kŕčok, tak kontaktuj predpohrebné služby:-)
Ja si tiež takú spoločnosť zakladám. Budúci riaditeľ mojej firmy pán Ing. Smrtka mi prisahal na smrť, že ma neoklame.
Tak by som mu asi mal veriť.
---------------------------------------------------
Koho ako prvého pobozkal Jurij Gagarin, keď pristál na Mesiaci? Chucka Norrisa.
Prečo má Chuck Norris len jedného syna? Lebo aj on si je vedomý toho, že na stupni víťazov môže stať vždy len jeden.
Prečo kontaktovali v 60-tich rokoch mimozemšťania len USA? Lebo si pýtali od Chucka Norrisa povolenie na pristátie.
Čo robil Chuck Norris, keď ako malý chodil poza školu? Trénoval karate.
Kedy si Chuck Norris uvedomil, že je absolútnym víťazom v karate? Keď mu jeho posledný súper tesne pred zápasom povedal: Chuckie, aj ja som pripravený prehrať tak, ako všetci predo mnou.
Kto bol Adam a kto Eva? Boli to praprarodičia Chucka Norrisa.
Čo zistil vynálezca telefónu Bell, keď si zapol svoj prvý telefón? Že má od Chucka už dva zmeškané hovory.
Big Foot aj Snežný Muž si myslia, že Chuck Norris je iba mýtus.