Ahojte. Mám 15 a hrám na normalnej gitare 7 rok a na elektrickej 4. rok. Dostal som ju na narodediny spolu s kombom. Gitara bola prvý polrok výborná. Avšak ta gitara sa začala kaziť a to dosť (čo by sme od 170e gitary čakali) Teraz keď hrám tak ju musím každú chvíľu naladzovať... pýtal som rodičov , či by mi nekúpili gitaru. Ich reakcia bola: len za svoje , teraz na to nemáme. No hneď , keď som dostal financie od babky, tak mi ich vzali , a dodnes som ich nevidel. Babka už teraz nerobí , už poberá len dôchodok , tak mi už moc nepomôže. Rád by som si našiel brigádu , ale nemám kde ... Pýtať tie peniaze od rodičov tiež asi nebude najlepší nápad... Alebo ?
Ďalšia vec je , že tie 4 roky tvrdého drillu na el.gitare ma stáli za **** Každý odomňa chce , aby som hral nejaké 4 akordové pesničky založené na tonike , subdominante a dominante danej stupnice , v ktorej je pesnička písaná. Ak im zahrám niečo od G. Moora , Metallicy atď. tak sa tvária , že nepočujú. Pritom sú to už dosť náročne pesničky. Viem , mám to robiť pre seba , ale chýba mi ten impulz z vonkajšieho prostredia , aby ma aspoň trochu pochválili.
Rozmýšľam , či pokračovať :/
Prajem pekný večer ;)