Ahojte. V decembri som vysadila HAK zo zdravotných dôvodov. Po mesačnej pauze som ju znova začala užívať. Menštruácia mi chodila pravidelne. V marci som ju znova vysadila. Znova zo zdrav. dôvodov. Mala som žalúdočné problémy, zvracanie, hnačky. Menštruácia mi prišla tak ako mala len ovela slabšia a trvala len asi 2-3 dni. Vo štvrtok (14.4) som mala dostať menštruáciu. Mám aj príznaky. Už vyše týždňa ma bolí v podbrušku, mám kŕče. Za posledné cca 3 týždne som pribrala 4kg, začalo mi viac chutiť jesť po vysadení HAK. Narástli mi prsia, častejšie ma bolí hlava, niekedy mávam závrate, ,,vraždila,, by som za sladké. Pohlavný styk som mávala aj po vysadení HAK aj keď som mala žalúdočné ťažkosti. Neviem čo si mám myslieť, keďže ma stále bolí brucho ako pri menštruácii a ovuláciu som už tiež mala, takže som ai myslela že už prídu tak ako to bývalo vždy. Myslim si že tehotna nie som keďže po vysadeni HAK sme si s partnerom dávali pozor. Môže to byť len tým vysadením HAK? Som zmätená keďže v prvý mesiac po prvom vysadení mi prišli presne ako hodinky. Články na internete ma dosť znepokojujú keďže za tými bolesťami môže byť aj tehotenstvo. Ďakujem za názory.
Vysadila som HAK a menštruácia neprišla
ako a kedy ste si po vysadeni davali pozor?
Lebo po vysadeni HAK sa to na zenu nalepi aj s chlapovych trenyriek ako sa hovori...
ale moze to byt aj tou zmenou.Robis telu riadne soky.Raz beries a raz nie
Slabá MS v tomto prípade je normalne pretoze vlastne telo ma menej hormónov
a je normálne keď som ju mala a bola velmi slabá? Nemohol sa znížiť účinok antikoncepcie keď som mala žalúdočné problémy?
To budes mat z vysasenia HAK organizmus si musi zvyknúť ze neberies hormony a hypotalamus stitna a ostatne orhany musia sami proat na to ze nie su podporovane s HAK. Zakze par mesiacov ti to este potrva pokial bides mat hormonalnu rovnovahu v poriadku
ano, je to tym vysadenim, telo sa bude este dlho davat dokopy, kym sa ti ustali cyklus moze to trvat aj niekolko mesiacov.