Ahojte. V decembri som vysadila HAK zo zdravotných dôvodov. Po mesačnej pauze som ju znova začala užívať. Menštruácia mi chodila pravidelne. V marci som ju znova vysadila. Znova zo zdrav. dôvodov. Mala som žalúdočné problémy, zvracanie, hnačky. Menštruácia mi prišla tak ako mala len ovela slabšia a trvala len asi 2-3 dni. Vo štvrtok (14.4) som mala dostať menštruáciu. Mám aj príznaky. Už vyše týždňa ma bolí v podbrušku, mám kŕče. Za posledné cca 3 týždne som pribrala 4kg, začalo mi viac chutiť jesť po vysadení HAK. Narástli mi prsia, častejšie ma bolí hlava, niekedy mávam závrate, ,,vraždila,, by som za sladké. Pohlavný styk som mávala aj po vysadení HAK aj keď som mala žalúdočné ťažkosti. Neviem čo si mám myslieť, keďže ma stále bolí brucho ako pri menštruácii a ovuláciu som už tiež mala, takže som ai myslela že už prídu tak ako to bývalo vždy. Myslim si že tehotna nie som keďže po vysadeni HAK sme si s partnerom dávali pozor. Môže to byť len tým vysadením HAK? Som zmätená keďže v prvý mesiac po prvom vysadení mi prišli presne ako hodinky. Články na internete ma dosť znepokojujú keďže za tými bolesťami môže byť aj tehotenstvo. Ďakujem za názory.
Predmenštruačné príznaky, no menštruácia neprišla. Je to normálne?
Takých "dávali sme si pozor" behá po svete viac ako dosť. Pokiaľ ste sa nechránili, tak samozrejme že môžeš byť tehotná. Urob si tehotenský tesť a budeš vedieť na čom si.