ahojte :)
mala som priateľa, ktorý ma neustále kontroloval- ale naozaj až chorobne. postupne som nemohla byť s nikým iným len s ním, dokonca keď som mu povedala, že pred štátnicami sa budem musieť učiť a nebudem mať na neho čas tak sa urazil.... keď sme mali nejaky problém a snažila som sa s ním o tom porozprávať vždy to otočil v prospech seba a zo mňa urobil najhoršiu osobu na svete. nezvládla som to a rozišla som sa s ním, až pot tom začalo peklo- neustále vyvolávanie, vypisovanie nie len od neho ale aj od nejakej jej kamarátky.... povedala som mu, že potrebujem čas ale nerešpektoval ani to. stále ma chce naspať. čo je najhoršie tak so mnou manipuluje že si začínam myslieť, že má pravdu a že s ním naozaj mám byť.
prosím vás uistite ma v tom, že tento vzťah nemá buducnosť, že je to celé chore....
manipulácia vo vzťahu
Ahoj , prezivam si peklo prave teraz, rozisla sa somnou priatelka tiez som ju zacal kontrolovat ale len raz za par mesiacov a to len koli tomu ze 2 roky som jej veril ani raz som do jej mobilu nepozrel, ale po 2 rokoch som sa dozvedel ze klamala , odvtedy som raz zacas musel, ale veril som jej , neorzisla sa koli tomu somnou , ale ze ma nemiluje, na tvojom mieste by som cakal co urobi, ja som ale prave v opacnej situacii, a robim snazim sa jej ukazat ze jej dokazem dat vsetko co jej na ociach uvidim.
AHOJ, UTEKAJ!!!
PRECO TAK HOVORIM? Z VLASTNEJ SKUSENOSTI,ZAZILA SOM PEKLO
mam tu prispevok,o par riadkov od teba pod nazvom ROZCHOD.Precitaj si ho.Prezila som 8 rokov s manipulatorom,precitaj si to,myslim ze ti to pomoze.
Mozem ti poradit co si mas precitat aby si sa nedostala tam kde ja,zachran sa.
Muž by ťa mal vždy akceptovať. Áno, je to choré. Cítiť, že si rozumná baba, tak sa naňho vykašli.. (môj názor)