Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Trva mu to vecnost

tana1122

Ja nechapem prečo sa stažuješ :D ja som mala priatela s ktorym som nezažila samotny sex dlhši ako 7 minut...A to mne sa spraviť trva podstatne dlhšie....A neveriš ako rada by som mala chlapa ktory tolko vydrži :) Bud za neho len rada. Ked to chceš rychlejšie, treba ho poriadne vzrušiť, rozpravat mu to čo ma rad do ucha,a u mna zabera venovat sa krku a poriadne ho zdrapnut za zadok a už to ide

Hoida

Haha.
Som na tom rovnako :)
Vaz si co mas.pozri tu na fore.vacsinou je to naopak.pokial nemas tam dole velke rozmery a nie si moc vlhka tak je to vnom.mozem ho nazvat rozbijac :) ja to tiez rad robim,rad oddalujem.nie si len pasivna?skus byt aktivna.prekvap ho,bud aktivna urob nieco perverzne alebo mu rozpravaj nieco.na mna zabera jedno (ked idem druhy krat uz nie lebo ma to povzbudi to oddalovat) "ty si samec,si naj takto ma nikto este netoto,milujem sex stebou bla bla.alebo mu povedz pri tom ze chces vidiet jeho ukoncenie."chcem vidiet ako sa urobis chcem tvoje semeno"...to mu naznacis ze staci.alebo ho zacni prosit ze uz staci ze mas dost ze ta bude boliet ze je dokonaly atd.
Je to mozno trochu narcisticke ale ja milujem zenu rozbit,najma take co to maju radi.su take ktore chcu byt ako v bavlnke tie nech si najdu gayov.bud rada ze mas doma chlapa ktory ti to poruadne urobi.v tejto dobe uz je takych malo!!!