Ako sa rozhodnut

Príspevok v téme: Ako sa rozhodnut
fildy

Ahojte, mam taky dost komplikovany problem. Mala som priatela 2 a pol roka. Asi pred pol rokom som sa spoznala s jeho najlepsim kamaratom. Dost sme si padli, az velmi.. Potal mi hlavu a nevedela som co mam robit..nakoniec som to nechala tak a nadalej som bola s priatelom.. Ale po case som s priatelom zacala mat problemy a prestali sme si rozumiet..opat sme zacali s jeho kamaratom mat blizky vztah....zacali sme riesit to ze by smr mohlo but spolu. S priatelom sme sa rozisli a s jeho kamaratom sa stretavame aby nas nikto nevidrl ale niesme este spolu lebo sa bojime reakcie mojho byvaleho- jeho najlepsieho kamarata s ktorym dokonca pracuje aj v jednej praci. Od kedy spolu niesme je uplne iny...vymeneny..sprava sa ako nikdy predtym (perfektne)..napriek tym zlym veciam ktore mi urobil stale vaham co mam robit.. Pretoze chce aby som sa k nemu vratila..raz ma aj nacapal s jeho kamaratom a bol stoho dost mimo...a mne ho je luto pretoze on sa snazi ma dostat naspat a ja sa "taham" s jaho kamosom... Neviem co mam robit..skym byt..uz som stoho uplne zufala...jeho kamarat ma neskutocne pritahuje..take nieco som este nezazila..je iny ako ostatny muzi..ale byvaleho bud stale milujem alebo je to len zvyk a je mi ho luto.. Neviem ani ako by to bolo ze ja budem s jeho kamaratom a on bude snami chodit von? Alebo sa budeme stale schovavat? Som zufalaaaaaa

kafe

tú hlavu ti kamoš motal v priateľovej prítomnosti? Ak sa stretávaš a riešiš druhého chlapa, keď si zadaná, nič dobré to neprinesie. Potrebovala si to zistiť na vlastnej koži, tak si to vychutnaj. Pchať ruku do ohňa a potom sa pýtať, čo stým, lebo to bolí... nuž jediná normálna odpoveď je - druhýkrát nepchaj ruku do ohňa. Teraz s tým už neurobíš nič. Bude to chvíľu sakra bolieť.

kafe

no neviem, ale mne to príde ako najprv skočiť do rieky a potom si uvedomiť, že do riti, ja neviem plávať, ČO MáM ROBIŤ?? Proste buď sa utopíš alebo sa nejakým činom dostaneš k brehu. Podľa mňa ti krachne aj jedna aj druhá možnosť. Takže nezúfaj :D nič pekné/trvácne z tohto nebude, nech sa rozhodneš pre hocikoho.

odľud

som sa spoznala s jeho najlepsim kamaratom...
toto hovori za všetko. rozmýšlaš vagínou a preto si taká ako väčšina. je kopec iných chlapov určite tak isto zaujimavých ale ty musíš baliť najlepšieho kamaráta tvojho partnera. lebo si myslíš že je niečo extra. je taký krásnučký, alebo bohatučký, má gule zo zlata ? jáj more... fuj

fildy

Fernando a odľud
Iny ako ostatny ktorych poznam JA. a mozno je aj iny preto lebo nema take tupe a premudre reci ako vy dvaja ;) a keby som bola stych ako si ma nazval tak asi neriesim pocity druhych a uz davno sa skurvym a neriesim byvaleho :) troska zapojime logiku a pojde to ;)

Fernando

Ty si proste len typicka slovenska pucmola, z toho si nic nerob :D Na slovensku sa hovori ze slovenky su najkrajsie co je mozno pravda ale zvnutra su to vacsinou velmi plytke a tragicke bytosti. Aspon teda rozhodne podla mna :))

odľud

je iný ako ostatní.... to by ma zaujimalo že čím je iný. určite za tým bude niečo totálne povrchné. ale nezúfaj si ako drvivá väčšina žien. ty nie si ničím iná.