psychológ v ZA

ja..

no vcera som tam zas nebola..( nieco mi do toho prislo..vcera sa vsetko este viac pototo..dnes mam brut stavy, sa bojim, ze si nieco urobim..neviem, co mam robit, idem sa zblaznit..help..

Summer_

Nevravim o ZA... nepomohol pretoze som sa mu nevedela celkom otvorit predsa len to bola cudzia osoba... mala som pocit ze ma aj tak nechape stale si rozprava dokola to iste a cele to berie len ako pracu... pridem zaplatim odidem... a mojmu problemu to nepomohlo :( ale vravim mozno som len nenasla spravneho...

Summer_

Ja som vystriedala dvoch a uz to ani nebudem skusat... myslim ze to nema vyznam ale ved skus mozno som len nenasla toho spravneho :(

ja..

no myslim, ze ked ides normal do nemocnice..tak to by nemalo byt sukromne..teda nemalo by sa platit..dufam..)asi sa tam fakt pojdem spytat..ale rady potesia a hlavne pomozu..uz sa k tomu odhodlavam asi 5 rokov..tak ma ludia nakopnite, bo scvoknem..)

ethel

v dnešnej dobe si môžeš vybrať..myslím že sa platí,ale neviem u koho kolko.Možno sa ti ešte dnes niekto ozve,kto pozná v ZA niekoho,ku komu ísť.