Vie mi niekto poradit dobreho psychologa v ZA? Budem rada, ak mi napisete aj vase skusenosti ohladom tejto temy..diky
psychológ v ZA
no vcera som tam zas nebola..( nieco mi do toho prislo..vcera sa vsetko este viac pototo..dnes mam brut stavy, sa bojim, ze si nieco urobim..neviem, co mam robit, idem sa zblaznit..help..
Nevravim o ZA... nepomohol pretoze som sa mu nevedela celkom otvorit predsa len to bola cudzia osoba... mala som pocit ze ma aj tak nechape stale si rozprava dokola to iste a cele to berie len ako pracu... pridem zaplatim odidem... a mojmu problemu to nepomohlo :( ale vravim mozno som len nenasla spravneho...
Zdravim Summer..a preco myslis, ze ti nepomohli? Hovoris konkretne o ZA?
Ja som vystriedala dvoch a uz to ani nebudem skusat... myslim ze to nema vyznam ale ved skus mozno som len nenasla toho spravneho :(
tak dik aspon tebe ethel..)
nemáš sa čoho báť,normálne choď,budeme ti držať palce!
no myslim, ze ked ides normal do nemocnice..tak to by nemalo byt sukromne..teda nemalo by sa platit..dufam..)asi sa tam fakt pojdem spytat..ale rady potesia a hlavne pomozu..uz sa k tomu odhodlavam asi 5 rokov..tak ma ludia nakopnite, bo scvoknem..)
v dnešnej dobe si môžeš vybrať..myslím že sa platí,ale neviem u koho kolko.Možno sa ti ešte dnes niekto ozve,kto pozná v ZA niekoho,ku komu ísť.
a to je jedno k akemu? ci musim k nemu patrit? a plati sa nieco?...dik za rady
stačí sa len tak ísť opýtať ku psychológovi.Vôbec nemusíš navštíviť obvoďáka!