Zdravim uz som z toho zufala, iba na tvari hlavne na bokoch lic pri usiach po oboch stranach hlavy sa mi tvoria vyrazky, nie je ich moc tak po 2 ci 3 na kazdej strane, su hlboke a bolestive ono ich ani moc nevidno ale neskutocne bolia asi preto ze je to dost blizko kosti. Uz som z toho zufala a neviem ako ich liecit, ked som bola naposledy u kozmeticky tak som mala taketo vyrazky ale uz ma neboleli len boli na dotyk tvrde tak mi ich prepichla ihlou a vytlacila. Doma sa mi to tazko robi lebo su dost hlboke no ked sa mi jedna strati a zahoji tak uz je znova dalsia. Uzivam aj vitaminy teda je ich aj dost, predtym som uzivala cez zimu wobenzym, ale stale je to rovnake chvilku ich uz skoro nemam a potom sa mi na druhy den da jedna dalsi den druha a kym to preliecim tak dalsia na inom mieste je.
vyrazky akne
dakujem vsetkym za rady, s tym ocistovanim som tiez skusala, uzivala som spirulinu aj chlorelu s prestavkami ale rozdiel som nepocitila. Opalovanie ano pomaha pri hojeni ale bolestive vyrazky sa mi stale robia. S tym cukrom mozem skusit ho vynechavat v caji a kave ale pokial mam jest viac ovocia tak v tom ovoci je predsa vela cukru takze to mi logicky hovori ze asi viac ovocia moc zdrave nie je. Mlieko pijem iba acidko a obcas jem probio jogurty (selsky jogurt). Zeleneho caju pijem kazdy den minimalne 1 niekdy aj 3 a kavu ak viac ako 2 salky denne. Plet si kazdy den cistim aj prostiedkami na akne tak isto aj kryci make up pouzivam na akne aj cistiace masky kazdy druhy den a na noc si potieram vodickou na vyrasky.
skus sa opalovat mnohokrat aj to akne pomoze stratit sa
ahojte. Jednoznacne kvalitný bio arganovy olej. Používam aj ja.Skvele odporučam
snehulienkaa nepichaj si hlavne do tváre žiadnymi ihlami ani nevytláčaj vyrážky. Nesprávnym vytláčaním nedostaneš z pleti všetko a to čo tam ostane sa zapáli.
Skús obmedziť príjem cukru, je možné že máš prekyslený organizmus.
Skús pravidelne používať tekuté čierne mydlo z bridlice. Ja mám skúsenosti s týmto kozmetikastella.sk od spoločnosti STELLA. Je cenovo prístupné a dlho vydrží. Tuhé ktoré som skúšala som celé nemohla minúť lebo sa rozmočili a skôr som ich musela vyhodiť. Toto používajú aj v kozmetických salónoch.
alebo cistenie pleti vyskusaj, ale pravidelne kazdy mesiac by si mala chodit a potom by si uvidela vysledky
choď si dať vyšetriť, či máš v poriadku pečeň, tiež som mal s tým problémy keď som mal cca 19-20 rokov a zistilo sa, že to je z pečene (to som mimochodom abstinent) a mal som dosť zlé pečeňové testy... ak sa bojíš ísť na krv kúp si v lekárni Flavobion a pestrec mariánsky, Flavobion 3x denne a ten pestrec tiež tak nejak a keď tak a skús obmedziť príjem tukov z potravy na minimum aby si šetrila pečeň a viacej ovocia a zeleniny jesť a veľa repíkového, mätového čaju ak sa to zlepší bolo to z pečene ak nie tak určite choď k lekárovi ale toto určite skús možno ti to pomôže
jednoznacne detox a kvalitna prirodna kozmetika. na detox chodim kazdorocne k dr.fullovej a kozmetika len bio-pure elements.tiez si treba sledovat po akych potravinach a kozmetickych pripravkoch sa to zhorsuje.
arganovy olej
Ahoj!
Aj ja som mala problémy s akné, kým som nevyskúšala tonikum s čalovníkovým olejom. Používam to každý večer po odlíčení.
Našla som to na inetrnete na stánke :
-odkaz odstránený-
150 ml stojí 7,92 Eur, ale to Ti vydrží veľa.
Dúfam že som ti pomohla :)