Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vyrazky akne

Príspevok v téme: vyrazky akne
snehulienkaa

Zdravim uz som z toho zufala, iba na tvari hlavne na bokoch lic pri usiach po oboch stranach hlavy sa mi tvoria vyrazky, nie je ich moc tak po 2 ci 3 na kazdej strane, su hlboke a bolestive ono ich ani moc nevidno ale neskutocne bolia asi preto ze je to dost blizko kosti. Uz som z toho zufala a neviem ako ich liecit, ked som bola naposledy u kozmeticky tak som mala taketo vyrazky ale uz ma neboleli len boli na dotyk tvrde tak mi ich prepichla ihlou a vytlacila. Doma sa mi to tazko robi lebo su dost hlboke no ked sa mi jedna strati a zahoji tak uz je znova dalsia. Uzivam aj vitaminy teda je ich aj dost, predtym som uzivala cez zimu wobenzym, ale stale je to rovnake chvilku ich uz skoro nemam a potom sa mi na druhy den da jedna dalsi den druha a kym to preliecim tak dalsia na inom mieste je.

snehulienkaa

dakujem vsetkym za rady, s tym ocistovanim som tiez skusala, uzivala som spirulinu aj chlorelu s prestavkami ale rozdiel som nepocitila. Opalovanie ano pomaha pri hojeni ale bolestive vyrazky sa mi stale robia. S tym cukrom mozem skusit ho vynechavat v caji a kave ale pokial mam jest viac ovocia tak v tom ovoci je predsa vela cukru takze to mi logicky hovori ze asi viac ovocia moc zdrave nie je. Mlieko pijem iba acidko a obcas jem probio jogurty (selsky jogurt). Zeleneho caju pijem kazdy den minimalne 1 niekdy aj 3 a kavu ak viac ako 2 salky denne. Plet si kazdy den cistim aj prostiedkami na akne tak isto aj kryci make up pouzivam na akne aj cistiace masky kazdy druhy den a na noc si potieram vodickou na vyrasky.

Veronics

snehulienkaa nepichaj si hlavne do tváre žiadnymi ihlami ani nevytláčaj vyrážky. Nesprávnym vytláčaním nedostaneš z pleti všetko a to čo tam ostane sa zapáli.
Skús obmedziť príjem cukru, je možné že máš prekyslený organizmus.
Skús pravidelne používať tekuté čierne mydlo z bridlice. Ja mám skúsenosti s týmto kozmetikastella.sk od spoločnosti STELLA. Je cenovo prístupné a dlho vydrží. Tuhé ktoré som skúšala som celé nemohla minúť lebo sa rozmočili a skôr som ich musela vyhodiť. Toto používajú aj v kozmetických salónoch.

rr11

choď si dať vyšetriť, či máš v poriadku pečeň, tiež som mal s tým problémy keď som mal cca 19-20 rokov a zistilo sa, že to je z pečene (to som mimochodom abstinent) a mal som dosť zlé pečeňové testy... ak sa bojíš ísť na krv kúp si v lekárni Flavobion a pestrec mariánsky, Flavobion 3x denne a ten pestrec tiež tak nejak a keď tak a skús obmedziť príjem tukov z potravy na minimum aby si šetrila pečeň a viacej ovocia a zeleniny jesť a veľa repíkového, mätového čaju ak sa to zlepší bolo to z pečene ak nie tak určite choď k lekárovi ale toto určite skús možno ti to pomôže

klaudia78

jednoznacne detox a kvalitna prirodna kozmetika. na detox chodim kazdorocne k dr.fullovej a kozmetika len bio-pure elements.tiez si treba sledovat po akych potravinach a kozmetickych pripravkoch sa to zhorsuje.

smiley_girl

Ahoj!
Aj ja som mala problémy s akné, kým som nevyskúšala tonikum s čalovníkovým olejom. Používam to každý večer po odlíčení.
Našla som to na inetrnete na stánke :
-odkaz odstránený-
150 ml stojí 7,92 Eur, ale to Ti vydrží veľa.

Dúfam že som ti pomohla :)