Lieky ma totalne zmenili, neviem ich vysadit....

Príspevok v téme: Lieky ma totalne zmenili, neviem ich vysadit....
lieky11237

Prosim vas viete mi niekto pomoct co s mojim problemom robit???
Beriem AD, a benzodiazepiny. (Lexaurin,Elenium,Frisium)skusali sme s doktorkou coo by mi robilo najlepsie.Ale vymklo sa mi to spod kontroly.zacala som brat vsetko naraz ale v rozmedzi par hodin...Bola som ako vymenena osoba,myslenie vymlete,pamat nefunkcna, zabudala som,nevedela poriadne komunikovat.. .Total vymleta. Snazim sa teraz si davat len 1 druh. Ale citim sa tiez cudne(nie tak vymleto) ale mam tie abstaky trochu. Potrebujem byt teraz plne funkcna idem maturovat ale ja som mimo,izolujem sq doma lebo mam strach s toho celeho, neviem sa ucit uciva....neviem ako zmaturujem.

Prosim poradte mi ako to ukorigovat????? Uz si sama neviem rady,lekarka tiez nevie co by bolo najvhodnejsie. Nemozem vysadit cele teraz pred maturitami...Ale nejake vhodne riesenie by som potrebovala
Dakujem

Milo210

nepochopim ta preco nejdes k doktorke, myslis ze tu ti niekto poradi ako dalej? doktorka je najlepsia volba aku mozes zvolit

ôôôôô

Najlepšie vysadiť úplne všetko najlepšie už teraz a pred maturitami sa ti rozum a pamäť vyjasní, aj budeš lepšie nasávať učivo. Poznám zopár ľudí, čo také všeličo berú, strašne z toho priberajú a aj keď boli predtým aktívni a šikovní, plní energie, teraz sú ako živé mŕtvoly a ani tá pamäť im už nefunguje, ako si už spomínala, ani logické myslenie, ani vyjadrovacie schopnosti. Kto to bral a potom vysadil, tomu sa vrátila aj tá šikovnosť, záujem o všetko a energia a aj pamäť sa zlepšila, aspoň tak som počul. S takými liekmi nie je sranda a hrozí závislosť, tak radšej ruky preč od nich a skús fungovať úplne bez nich.

pytu

Predpokladam ze to beries kvoli depresiam. Skusali ste najst aj pricinu, ci ste rovno nasadili lieky? Mozno by ti skor ako lieky pomohol psycholog. Samozrejme neviem ake su okolnosti tvojich problemov, mozno to naozaj bez liekov nezvladas. Radim ti ale ist na to postupne a zistit najprv pricinu a potom zahajit liecbu. Akurat teraz pred maturitami to mas fakt najhorsie na riesenie tychto veci. Drzim ti palce aby si to nejako zvladla.

blueberryNN

Ani psychiatricka nevie, co s tym? No na fore urcite necakaj, ze ti tu ktosi pomoze viac ako by mohla ona. Tak si odloz maturitu o rok a daj sa najskor dokopy, postupne, zdravie je prvorade. Ale tu ti nikto liecbu nenastavi urcite. Potrebujes kvalifikovaneho psychiatra, ktory sa do detailov oboznami s tvojou diagnozou. But terajsia psychiatricka alebo niekto novy.

lieky11237

Vsetko to svinstvo u mna sposobilo aj totalnu nechut k vsetkemu. Nic ma nebavi,nezaujima.
Bolo vsetko ok kym som brala len ad a sem tam take slabsie benzo.(oxazepam) ..... Ale ja kvoli strachu,treme som sa dostatla az tak dole ze si vobec neverim, som bez emocii a vsetko beriem flegmaticky

Ako je mozne ze tie lieky urobili zomna toto?