Som nespokojná so samou sebou

Príspevok v téme: Som nespokojná so samou sebou
Klára328

Ahojte mám problém s postavou. Ja si myslím, že som tucna, ale doma mi.hovoria, že nie. Ja však neviem ako sa zmieriť s tým aká som. Zo zdravotných dôvodov sa nemôžem veľmi fyzický namáhať a teda mám aj tie kila naviac. Mojím problémom sú boky a brucho, nohy sa celkom dajú aj keď to nie je ono :-\ bojím sa, že tým si ani nenájdem chalana, pretože ani nejak extra pekná, mám a k tomu pehy, hroza... ako sa zmieriť s tým ako vyzerám, prosím.o každú radu ďakujem :-) Možno to sem nepatrí ale čo.už

pytu

Tebe to aj niekto reálne hovorí? Že si skareda? Pretože mam pocit že si to len namyslas. Ja mam priateľku ktorá je proporčne podobna ako ty a veľmi sa mi paci, úžasne dievča je to. Ono krása je veľmi individuálna, niekomu sa nemusis pacit a niekomu zasa ano. Ale kvôli tomu že nemas miery anorektickej modelky by som netvrdil že si skareda. Pekne sa oblec, namaluj a uvidíš že sa za tebou budú obzerat ;)

Klára328

Môžem sa hýbať ale nie veľmi, mám problémy.so štitnou žľazou k tomu mám astmu takže nemôžem sa veľmi namáhať ..

hellie

65 kg pri Tvojej výške nie je až tak veľa.A vieš,že pohybom by to išlo hneď dole.Prečo sa nemôžeš hýbať?
Pehy mám aj ja a nič si nerobím z nich.

ivobrick

Naco sa pytas rodicov? Pre nich je ich dieta vzdy najkrajsie. Ani zeny/kamaratky ti neporadia, nie tak celkom..
Radsej sa opytaj chlapov alebo chalanov alebo kamaratov, neviem kolko mas rokov.

Pehy? Aj moja prva bola (a furt je aj po 10r) pehana a "plakal" som zanou pol roka.. to fakt bol ten najmensi resp. ziadny problem. Mne sa to paci.. ak ti to tak extremne vadi, obcas vykukni von ked svieti slnko aby si nebola az tak bleda..

Nadvaha? Mas 3 kg, bud to vyrasties, alebo trochu zmen jedalnicek, alebo daka nenarocny sport alebo ich kombinacia.

Klára328

Tak meriam 172 a vážim 65 kg... To je veľa :-\ A k tým pehám, ja som aj dosť bledá tak tým su výraznejšie, preto si myslím, že su odveci alebo ako to nazvať

hellie

Ahoj,aj ja som nespokojná so svojou postavou,hlavne teraz ako sa oteplilo a už sa to nedá schovať do oblečenia.
A koľko meriaš a vážiš?Možno si len zvyknutá,že si štíhla až príliš a teraz máš normálnu hmotnosť a nevieš si na to zvyknúť.Keby si bola naozaj tučná,tak Ti to povedia aj rodičia.Nie?