Ahoj, chcem sa opýtať či nemáte nejaké tie skúsenosti s kozmetikou tejto značky, ak áno, tak čo na to hovoríte? Je ozaj dobrá? Ste spokojní? ďakujem za info.
Alverde Kozmetika
Ahoj, ja ju používam už tak 4-5 rokov. Začala som s pár produktami a teraz len pridávam. Niečo mi sadlo, niečo nie, ale cena je prijateľná a mám lepší pocit ako pri používaní chémie. Používam a som spokojná s: šampón + kondicionér (mám kúpenú aj masku, chcem vyskúšať), deodorant (neobsahuje hliníkové soli, ale keďže je to len deodorant, potiť sa budeš stále. antiperspiranty neuznávam), peeling, z dekoračnej korektor a špirálu. Z dekoračnej sa mi neosvedčil púder a ceruzka. Takisto mi nejak nesadli ich sprcháče (mňa vysušujú, nvm ako ostatní), krémy na tvár (neviem, či som si zle vybrala, ale neoslovila ma ani vôňa - mala som ružový - ani konzistencia, raz som bola mastná a inokedy vysušená...) a ani pleťové masky, nezaznamenala som žiaden efekt. Dobrú majú čistiacu penu vôňa jablko, ľahko sa používa, ale pozor - obsahuje alkohol, takže som ju používala len výnimočne, keď som mala veľmi mastnú pleť (leto). Mám v pláne vyskúšať aj ďalšie produkty, už spomínanú masku na vlasy, a chcela by som aj telové mlieko alebo krém na ruky. Snáď sa k tomu postupne dopracujem :D takže ja používam Alverde a prekladám to Manufakturou (sprcháče, krémy) a Soaporiou (produkty na akné a oleje na tvár - dávam miesto nočného krému).