Ahojte, som už tak povediac zúfalá, rozmýšľam o vyhľadaní odbornej pomoci, pretože nedokážem prekonať to čo sa stalo.
Začnem od začiatku, mala som kamaráta, s ktorým som sa kamarátka veľmi dlho, no po čase som si uvedomila, že si bez neho neviem predstaviť život. Niečo sme spolu mali a ja som si naivne myslela že asi aj on to tak cíti, no nebolo to tak. Odkopol ma ako špinavú handru a ja som sa trápila. Hrozne dlho mi trvalo kým som si zvykla že on už pri mne nie je a má niekoho, s kým je štastný. uvedomila som si, že už nikdy nebudem nikoho tak ľúbiť ako jeho. Prešiel rok a on za mnou prišiel s tým že sa chce ospravedlniť a že si uvedomil akú kamarátku stratil. Ja som mu na to všetko skočila a znova hlupo a najivne som s ním po čase niečo mala. Nedávala som tomu, ale už viac nádej, brala som to len tak, no v kútiku srdca som vedela ako strašne ho ľúbim a nechcem o neho prísť.
No a tak sa on vyspal s babou, ktorú som najviac na svete neznášala a bum je z toho veľká láska. A my sme sa znova odcudzili. Už si vravím či som taká najivná, že prečo sa to stále deje len mne.. Už je to vyše mesiaca ako sme mimo kontaktu a ja ho tak strašne ľúbim, že neviem čo so sebou, uplne som sa uzavrela, s nikým sa o tom nerozprávam, pretože nechcem aby to niekto z mojich blízkych vedel. Rozmýšľam o vyhľadaní nejakej poradne alebo niečo podobné. Prosím o radu, som na kraji svojich síl, stálej sk nahováram že on sa vráti aj keď viem že to tak nie je.
Minulosť ma dohnala
podla mna to neni laska si proste len ocarena nim... ludia si to casto pletu s ,,laskou,,...
Mal som raz kamarátku a zamiloval som sa do nej. Samozrejme o tom nevedela. Boli sme kamaráti veľmi dlho a neskôr sa niečo pokazilo. Ani neviem čo to bolo ale odišiel som a už som sa nikdy nevrátil. Doteraz nevie o tom, že som ju ľúbil a ,,ľúbim,,.
tak vidíš, tiež sa ku mne nezachovala práve naj, ale je to môj problém.
Ja by som to na tvojom mieste nevidel tak čiernobielo.
Tu pomoc vyhladaj, nic tym nepokazis.
Skor ako laska mi to pripada ako masochizmus. Nemas nahodou istym sposobom rada ked z teba robi handru? Nejde ti viac o to snazenie sa o neho nez o neho samotneho?
No, ja neviem, či si fakt najivná alebo nie, ale skôr to budú silné city, ktorými sa necháš príliš ovládať.
V dnešnej dobe ranného hyenizmu asi príliš nečakaj nič dobré, od nikoho.
Však nejako to všetko už len dopadne, najskôr zle.