Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Utápam sa v minulosti

Príspevok v téme: Utápam sa v minulosti
Včielka001

Ahojte, som už tak povediac zúfalá, rozmýšľam o vyhľadaní odbornej pomoci, pretože nedokážem prekonať to čo sa stalo.
Začnem od začiatku, mala som kamaráta, s ktorým som sa kamarátka veľmi dlho, no po čase som si uvedomila, že si bez neho neviem predstaviť život. Niečo sme spolu mali a ja som si naivne myslela že asi aj on to tak cíti, no nebolo to tak. Odkopol ma ako špinavú handru a ja som sa trápila. Hrozne dlho mi trvalo kým som si zvykla že on už pri mne nie je a má niekoho, s kým je štastný. uvedomila som si, že už nikdy nebudem nikoho tak ľúbiť ako jeho. Prešiel rok a on za mnou prišiel s tým že sa chce ospravedlniť a že si uvedomil akú kamarátku stratil. Ja som mu na to všetko skočila a znova hlupo a najivne som s ním po čase niečo mala. Nedávala som tomu, ale už viac nádej, brala som to len tak, no v kútiku srdca som vedela ako strašne ho ľúbim a nechcem o neho prísť.
No a tak sa on vyspal s babou, ktorú som najviac na svete neznášala a bum je z toho veľká láska. A my sme sa znova odcudzili. Už si vravím či som taká najivná, že prečo sa to stále deje len mne.. Už je to vyše mesiaca ako sme mimo kontaktu a ja ho tak strašne ľúbim, že neviem čo so sebou, uplne som sa uzavrela, s nikým sa o tom nerozprávam, pretože nechcem aby to niekto z moj