Je gay?

Príspevok v téme: Je gay?
Jakub890

Cawte :) mam 17 a som bisexual dokazem si predstavit vztah aj s muzom aj so zenou ale momentalne jedine s jednym chalanom z triedy. A nwm vobec ci je gay alebo bi alebo hetero. :/ hovori o sebe ze je hetero aj ze sa mu paci jedna baba a tak ale to iste hovorim aj ja.. Nikto to omne nevie. Raz mi povedal ked sme boli sami ze este nikdy nemal babu a prisiel mi vtedy trochu divny. V triede sa bavi skor s babami ale mimo triedy s chalanmi a mimo skoly zmiesane takze vobec ziadna stopa. Ma zopar tikov o ktorich sa hovori ze ich robia gayovia. Opcas sa namna tak zvlastne pozera a dost casto ma zavola von a nakoniec to vzdy zrusi.. Tak ma to nastve a znici den. Prosim poradte.. Nepoznate metodu ako zistit ci je na chalanov? :/ jedine co mozem na 100% o nom povedat je to ze ho strasne milujem. Rozmyslam ze sa mu priznam s bisexualitou.. Ved to by nemusel zobrat az tak zle :D co by ste spravili keby sa vam kamarat prizna ze je bi? :D ps. Ospravedlnujem sa za gramatiku ak tam mam chyby ale pisem z mobilu a tu mi parkrat ujde niejake to Y :)

Jakub980

Rozmyslam ze to poviem zatial kamaratke ktorej dost verim a mozno mi poradi :) nemyslim si onom ze by to hovoril kade tade ale zas kamaradi sa s mojim byvalim nepriatelom a keby sa prekecne tak ten by sa postaral aj aby to islo do telky :D :D ale asi neviete niekto o dakom triku ako by som to onom zistil...? :D

menma

čau, nehovor mu to lebo nevieš aký je... každý je iný mne keby to niekto povie tak by to bolo premna prekvapenie ale bolo by mi to celkom jedno.. ale su aj ludia ktorý proste toho využiju a začnu to hovoriť všade, kamošom, na nete atd... skus si vytvorit nejaký nový anonymný učet na FB alebo neviem kde napr. na pokeci a skus si o tom s nim popísať.. to maš najistejšie a aspon pri najhoršiom nebude vediet kto si takže vlastne ti to bude môcť byť jedno.