Dobrý deň, mám 19 rokov, a píšem z dôvodu že, rodičia mi stále niečo vyčítajú, od svojich 15 možno aj skôr sa s nimi stále hádam, teda ja nie to len oni kričia po mne...ide o drobnosti, ako prečo sa mi nedarí v škole (nemám ok známky zo všetkých predmetov ale každý má niečo), že som nezodpovedná a maličkosti, prečo niesom doma...neviem.,..každý deň myslím na to, kto má akých rodičov a pre čo som taká...iná..neviem to popísať...mám brata a on je šikovný vo všetkom čo robí a ja pravý opak, od malička.....
neviem v čom je chyba, vždy som mala po finančnej stránke od rodičov dosť dobré vreckové, čo som chcela som mohla mať....a oni mi vyčítajú že si nič nevážim..
mám pocit, že som čierna ovca, vždy musím spraviť a robiť niečo zle,aj ked nevedome, neviem prečo....kedysi som mala vela kamarátov dnes mám len jednu, možno to je vekom.,...dnes som prišla neskoro domov, a mama mi začala nadávať že sa za mňa hanbí, že im robím hanbu po dedine, že o mne počula niečo., že mám zlé meno,..
je pravda, že keď som bola mladšia som bola rebel a robila hlúposti, vtedy možno...ale teraz? mám 19 mám brigádu, učím sa na maturity a mám ambície, a idem onedlho sama bývať do väčšieho mesta konečne....preč od rodičov....
mám v tom velký zmätok...mama je už chorá, prečo mi stále niečo vyčíta, čo robím až tak zle?