prichut zeny

ZyxerkA

mne to dokonca chuti viac ako semeno, chlapci, tak pozor, lebo sa preorientujem =;) Jaja, ale to je hlupost ze je lenivy, urcite v tom bude nieco ine.. pretoze pokial vravi ze mu to chuti, klame. Mozno to nerad robi, rovnako ako vacsina zien nerada robi oralny sex chlapom.. porozpravajte sa o tom

divak10

jaja: A povedal si muzovi,ze Ti robi DOBRE lizanie celej muslicky?
Skus mu jemne pri lizani pretlacit hlavu tam kde chces...:-)

Soraja

jaja podla mna je kravina, ze je lenivy, ved ked ti lize klitoris, uz moze aj muslicku. Prestan mu to ty robit ustami a ked sa spyta preco, povedz ze si leniva:-)

jaja

ved praveze dodrziavam hygienu a to az prehnane... a vzdy pred milovanim idem do sprchy aby som sa mohla uvolnit... ja ked si skusim palcom muslicku tak mne to velmi chuti a aj mojmu priatelovi chutila, no ked som sa s nim o tom bavila, tak mi povedal ze je v tomto lenivy, myslite si ze mi klame? kedysi mi to robil kazdy den a lizal mi ju celu, to vtedy som ja robila vacsie drahoty a teraz ked sme manzelia tak si je mnou taky isty, az zlenivel... je to hrozne... keby som bola vedela ze to tak dopadne ani by som sa nevydala...a zle som to napisala... myslela som tu tekutinu, ktora vyteka pri vzruseni... moze byt moj problem v tom, ze ja sa dokazem velmi vzrusit a potom som hned velmi vlhka???

divak10

Ide o to co povazujes za vystrek, nakolko tekutina ktora vznika pri vzruseni - pred orgazmom nieje výstrek,ten maju iba niektore zeny pri orgazme.
Cize ak ide o tekutinu vznikajucu pri vruseni tak mne chuti.A bez lizania celej muslicky si ani milovanie nevychutnam .
Inak chut je rozna a zalezi od toho v akom stadiu je zena . Inak chuti pred mesiacikom ,inak po a inak pocas ovulacie.

gomez

...alebo si ju uprav podľa toho, čím ju zapíjaš: k vínu si ju posol, ku kakau si ju daj so šľahačkou:))))))))

degfar

je to individuálne, klitoris je bez príchute :o) ženská mušlička nie je zrovna jahodové lízatko, chutí kyselo a dosť trpko ale ked dodržiavaš hygieniu, tak sa to dá vydržať.