prichut zeny

kiri

Uf, uz toho na mna zacina byt vela. Nie som to ja, kto tu nieco nechape a nemam chut sa o niecom hadat. Vlastne som sa ta nepytala, ake prsia, ci ine casti tela, sa ti pacia, ked uz si taky otvoreny. Cele to bolo o tom, ze si Jaji napisal> "to akoze len kvoli lizaniu ?
Ako si to predstavujes ,ze sa zoznamis s muzom a hned sa ho spytas ci rad lize a ked nie tak sa zoznamis s dalsim?" ...tot tvoje slova. Potom si ju odsudzoval za to, ze by si chcela najst milenca "len" kvoli lizaniu...a tesne za tym si ty sam napisal> "Mne ak by mi manzelka v niecom "nesedela" a ak by som uvazoval nad milenkou tak budem uprimny a napisem na internet ze hladam milenku..." Nemas pocit, ze si trochu ambivalentny? To znamena, ze raz tvrdis to a raz ono...napr. opak...

divak 10

Kiri : Mne sa pacia male prsia a taku som si nasiel , teda neobzeram sa teraz za stvorkami nakolko mi pripadaju -materinsky .Ak by sa mi pacili vecsie tak si najdem taku ale nachapem to , ak mam v podvedomi nejaky ideal zoznamovat sa s niekym co je iny a potom sa otacat za idealom...

divak 10

Kiri: Mne ak by mi manzelka v niecom "nesedela" a ak by som uvazoval nad milenkou tak budem uprimny a napisem na internet ze hladam milenku ktora napr.rada fajci.Lebo hladat si novy vztah a po case zistit ze to kvoli comu som ju hladal nema rada ani tato je len strata casu ,lebo na lasku mam manzeku ...

kiri

Pravdaze som to pochopila! To bola moja reakcia na tvoju zbytocnu ironiu. Oralny sex vie byt casto prijemnejsi, ako suloz samotna a ked ti v zivote nieco take dolezite chyba, si nespokojny. Predstav si, ze si zatazeny na velke prsia, ale tvoja priatelka, ktoru vo vsetkych ohladoch zboznujes, ma ledva dvojky. no povedz, neobrel by si sa zakazdym za kazdou so stvorkami? Nesnazim sa podporovat myslienku o milencoch, milenkach a nevere. Len vravim, ze ked ti v sexe nieco chyba, sere ta to.

divak 10

Kiri: Mne ak by mi manzelka v niecom "nesedela" a ak by som uvazoval nad milenkou tak budem uprimny a napisem na internet ze hladam milenku ktora napr.rada fajci.Lebo hladat si novy vztah a po case zistit ze to kvoli comu som ju hladal nema rada ani tato je len strata casu ,lebo na lasku mam manzeku ...

divak 10

Kiri:... si to nepochopila?
Ved ona ma manzela a milenca si che najst len kvoli lizaniu !
A tak otvorene ako som to napisal to je jasne ze nie :-),ale podla vyjadrenia by jej u milenca islo len o to lizanie....

kiri

Divak10: jasne, ze by to tak neurobila!! Boze, ved premyslaj trochu. Keby si ty chcel holku v vyholenou, zoznamoval by si sa so slovami: si tam vyholena? Tak, ako by si sa ty snazit k svojmu cielu dopatrat, tak by sa aj JAJA snazila, to da rozum....

divak10

To s tym milencom ...
to akoze len kvoli lizaniu ?
Ako si to predstavujes ,ze sa zoznamis s muzom a hned sa ho spytas ci rad lize a ked nie tak sa zoznamis s dalsim?

jaja

diky za prispevky... ako ste mi radili, ze mu mam povedat aj ja, ze som leniva, tak sme uz oralny sex nemali hadam tyzden.a uz sme sa o tom rozpravali viackrat... no nespelo to k nicomu, akurat som ho prestala aj ja fajcit... nerozumiem tomu, lebo som mala viac partnerov a oni po tom doslova saleli...a moj manzel??? nerozumiem mu asi. ale nejde mi dohlavy, ze sa to stalo po svadbe, dovtedy tiez po tom salel...a to som velmi sympaticka baba a ako hovorim, som az prehnane cistotna, nemam s tym problem... uz som navstivila aj gynekologicku a povedala mi, ze keby mala vsetkych takych pacientov... rozmyslala som uz aj nad tym, ze ked mi to nechce urobit moj manzell, tak si asi najdem milenca... asi ma za to vyhresite, no mne to velmi chyba, ja to totiz to velmi milujem... som z toho velmi nestastna.