Ahojte. Chodím sem často čítať príspevky ostatných a všimol som si že nás je viac mne podobných, a tak ma napadlo či by sa nenašiel niekto, kto by s tým chcel spoločne bojovať... Tak sa teda predstavím :) Som 19r chalan z Liptova, ale nie som ako väčšina mojich rovesníkov. Som totiž introvert a bez podnetu a nálady toho veľa nenarozprávam, potrebujem z človeka cítiť dôveru a viac ho spoznať aby som vedel aspoň trochu komunikovať. Nikdy som nemal "pravých" priateľov ktorý by ma chápali a brali takého aký som, hnusí sa mi rozprávať sa s ľuďmi o sexe, peniazoch, drogách, diskotéky, alkohol... a keď im poviem že mňa takéto veci nezaujímajú tak si myslia o mne že som divný,retardovaný alebo gay.... Rodina sa o mňa nezaujíma, takže celých 19 rokov som len sám... začal som sa báť ľudí a skončilo to Sociálnu fóbiu, keď som bol menší tak ma to moc netrápilo ale čím som starší tak si uvedomujem že už takto ďalej žiť nemôžem. Rozmýšľal som aj nad samovraždou ale niečo presvedčilo že by som tu mal ešte ostať... Preto chcem začať nový život a spoznať nových ľudí aj keď to bude so SF ťažké. Ak by sa niekto našiel tak som tu mumacik96@gmail.com Ďakujem za každú reakciu :)