Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zas som v tom

Príspevok v téme: Zas som v tom
Adriana"

Dobry den, myslite si niekto ze rakovina sa da uspesne liecit? Ak ano prosim o radu. Ja uz neviem comu mam verit :/ pred 4 rokmi mi diagnostikovali rakovinu pluc absolvovala som operaciu, chcemoterapiu, radioterapiu a dostala som sa z toho svinstva, no nie nadlho. Dnes mi potvrdili karcinom prsnika a oboch vajecnikov. Neviem odkial sa nabrali. Pred rokom som bola na kontrole a vsetko bolo v poriadku. Trvalo viac ako rok kym som mohla opat chodit do skoly a teraz zacne ten cirkus zas?! Som zo seba sklamana, teraz ked som konecne dospela a chcem zacat zit, nemoze prist rakovina a vsetko mi vziat. Mne uz asi nik nepomoze no ostatni onkologicki pacienti este maju nadej :) tou nadejou je buducnost :) prajem uspesnu liecbu

Adriana"

Vies, najhorsie je na tom pozerat sa ako umieranu moji kamarati z oddelenia :( potom sa vam povie ze mam verit :( prisla som aj o babatko ale stale mam rodinu a priatela :)

Adriana"

Vies, najhorsie je na tom pozerat sa ako umieranu moji kamarati z oddelenia :( potom sa vam povie ze mam verit :( prisla som aj o babatko ale stale mam rodinu a priatela :)

matway

freduska, veriť tomu nestačí, netáraj, takéto názory si nechaj do tém so srdiečkom, prepáč, musel som, lebo ma tieto výroky privádzajú k šialenstvu!

matway

Áno dá sa liečiť, príkladom sú aj moji známy z CZ, ktorí to obstáli bez lekárov.
Ak chceš začať žiť, nič ti v tom nebráni, ži a rakovinu ignoruj. To, ži si zasa v tom, si si zapríčinila sama, nechtiac, ale zapričinila.