Dobry den, myslite si niekto ze rakovina sa da uspesne liecit? Ak ano prosim o radu. Ja uz neviem comu mam verit :/ pred 4 rokmi mi diagnostikovali rakovinu pluc absolvovala som operaciu, chcemoterapiu, radioterapiu a dostala som sa z toho svinstva, no nie nadlho. Dnes mi potvrdili karcinom prsnika a oboch vajecnikov. Neviem odkial sa nabrali. Pred rokom som bola na kontrole a vsetko bolo v poriadku. Trvalo viac ako rok kym som mohla opat chodit do skoly a teraz zacne ten cirkus zas?! Som zo seba sklamana, teraz ked som konecne dospela a chcem zacat zit, nemoze prist rakovina a vsetko mi vziat. Mne uz asi nik nepomoze no ostatni onkologicki pacienti este maju nadej :) tou nadejou je buducnost :) prajem uspesnu liecbu
Zas som v tom
Pozri si stranky rng.nazory.eu, aj rng.jecool.net.
Vies, najhorsie je na tom pozerat sa ako umieranu moji kamarati z oddelenia :( potom sa vam povie ze mam verit :( prisla som aj o babatko ale stale mam rodinu a priatela :)
Vies, najhorsie je na tom pozerat sa ako umieranu moji kamarati z oddelenia :( potom sa vam povie ze mam verit :( prisla som aj o babatko ale stale mam rodinu a priatela :)
da sa! musis tomu verit pretoze aj to prospieva k zniceniu tej pliagy.. drzim ti palce