Mam taky problém:2x som mala polyp na maternici,tak mi doktor odporúčal dat vonku maternicu,ale to ja ešte nechcem. V Ke mi doktor odporúča zaviesť do maternice teliesko ale nie je to Dana.Tiež je to na 5 rokov a že vraj je to bez problémov.Má s tým niekto skúsenosť??
Maternica
Áno, operáciu zrušiť môžeš. Stačí aby si dostala teplotu a zrušia ju sami lekári.
Ja mám tiež problémy so žlčníkom pri antikoncepcii, preto mi lekár navrhol Mirenu. Pretože sa účinná látka vstrebáva bez toho, aby šla cez tráviaci trakt, nezaťažuje žlčník. Nakoniec som ju nevyskúšala, takže nemôžem zhodnotiť. Zle by ti od nej byť nemalo, ale môže mať iné vedľajšie účinky. Nie všetky ženy ju znášajú rovnako, ale mala by byť šetrnejšia ako tabletky.
No tak som si precitala o mirene,len ze mne je strasne zle z antikoncepcie napina ma,boli ma hlava,tak co mam robit? Ked som uz objednana na operaciu,mozem ju v ten den rano aj zrusit??
Ak mas jeden dva polypy, v tvojom veku by som na vybratie maternice nepristupila. Ak polypy robia problemy, daju sa vybrat odspodu na jednodnovej chirurgii aj v lokalke. Ja tam chodim kazdy rok.
Mirena je antikoncepcia a zároveň sa môže považovať za hormonálnu liečbu pri niektorých problémoch.
tu zistiš viac www.liekinfo.sk
Mam 40rokov,mala som 2x polyp,prosim napiste mi co je to ta mirena??
Koľko máš rokov? Koľko máš polypov? Mirenu ti nenúkal?
tak to ja naozaj neviem
mirena to nie je?