Ahojte, asi tak pred mesiacom som spoznala muza, pacil sa mi, ocaril ma. Davala som dotoho vztahu nadej, avsak som zistila, ze mi zatajoval, ze ma s ex nedoriesene vztahy. Utvrdil ma, ze cesty s nou spojene su uz ukoncene a chce zacat nieco nove. Pozval ma k sebe, no zarazilo ma, ze ak s nou uz rok nieje, preco su u neho jej veci, oblecenie, topanky, kozmetika. Bol to pre mna ako zly zart. Musela som to ukoncit, pretoze nedokazem chodit s niekym, kto ani po roku nema ukonceny vztah a chce zacinat hned dalsi. Cakala som, ze sa k tomu postavi tak, ze veci jej zbali, posle, ci vyhodi ( nakolko sa odstahovala k rodicom) uzavrie kapitolu, ale takto mam pocit, ze stale dufa, ze sa jeho ex este vrati. Myslite si, ze som urobila spravne?
Rozhodnutie
Na mužov si treba dávať pozor! Aj na ich sľuby! Sú muži a muži...
svetlanka bud rada ze si ho kopla do prdele skor ako by si s nim zazila vacsie sklamanie.. ja som zazila uplny des a velmi lutujem moj posledny vztah.. vzdy je lepsie skoncit skor ako neskoro a este horsie dopadnut.. bud rada.. a davaj si pozor na muzov...
Áno urobila si veľmi správne
Veci od nej mal ulozene, neboli len tak rozhadzane, ale aj tak, uplne ma to sklamalo, clovek tuzi mat vztah, no v dnesnej dobe je to asi nerealne :(
no to veľa svedčí o jeho charaktere, doviesť domov nové dievča a mať veci rozložené ešte po bývalej? tak toto niee, ani ja by som to nerozdýchala, poslala by som ho kade ľahšie
a výhovorka, že ešte si po tie veci nebola isto pre mňa by nemala žiadnu cenu, ak by mal charakter, tak tie veci dávno zbalí do tašiek a odloží niekam
a ktovie možno tá jeho bývalá ani nie je bývala, možno ku nemu chodieva stále
Určite je jeho status qou rozvedený?
nechapem ze moze byt niekto tak sprosty a dotiahnut si bokovku do bytu.....
moja mozno tam jeho ex este stale byva dnes nemozes verit niekomu koho poznas roky nieto mesiac.. urobila si dobre ze uz si s nim neni ktovie co je to v skutocnosti za cloveka..ale uprimny urcite neni