Ahojte, prosím Vás poraďte mi,
mám problémy s ovu a naposledy, keď mi DR pichla vyvolávačku, spustili sa mi ďalšie problémy, trojtýždňové krvácanie, a ešte aj zápal, hrozne ma to tam dole pálilo. Dr mi dala lieky, Norethisteron a Cyclo3Fort. Beriem ich čosi vyše týždeň. Na zápal som brala LactoFeel.
Ale problém je, že odkedy som mala posledné problémy, tak mám už aj problém s pohlavným životom. Tam dole som v pohode, nič už ma nebolí ani nesvrbí, ale keď mám sex, tak mi je to viac nepríjemné, ako dobré, vôbec už nie som dráždivá, ani keď si to robím sama, a po sexe ma to vnútri trochu bolí. Myslíte, že to je liekmi alebo čím? predtým som v sexe nemala problémy.
Plus, posledné dni mávam aj závrate, niekedy ma obleje horúčava a je mi na odpadnutie. Aj to môže byť z liekov?
Mám 21 rokov.
ďakujem za rady
stále problémy a teraz sa mi ani nepáči sex - prečo?
Lieky urcite ...ta chut.A este k tomu ta bolest po sexe je este mozno taky posledny naznak alebo zbytok zapalu
V prvom rade Lactofeel nie je na mykozu je skor na prevenciu pripadne na obnovu vag prostredia po cipkoch na mykozu
moze to byt sposobene liekmi, ale urcite by si to nemala odkladat ale mala by si to konzultovat s gyn