Zdravim Vas, od vcera som zacala cvicit. Ale bojim sa, ze opat to vzdam, pokial nebudem mat podporu, oporu a nejakeho partnera k tomu :). Preto ak niekto ma zaujem zacat, mozme spolu, dvom to ide urcite lahsie a aj motivacia je vyssia. Ak by sa niekto chcel pridat budem velmi rada.
Ja som zatial zacala chodit na dlllhe prechadzky po lese so psami, dnes bola extremne dlha, lebo jeden nezbednik mi usiel, tak som miesto planovanych 2 hodin v lese, bola v nom 4 hodiny. :) Nevadi, lepsie pre mna :D. Dalej skusam nejake cviky na boky, zadok a stehna, ale mam obavy ci ich robim spravne, kedze najviac ma bolia stehna :D. Strasne by som chcela mat vytrenovany zadok a boky. Mam totiz taky typ postavy, ze tuk sa mi uklada nad zadkom do bokov, neviem ako to vysvetlit. Mam pocit, ze mi zadok zacina uz od bokov :(. Taktiez by som chcela schudnut nejake to kilecko, zatial mam 172 cm a 60 kg. Mozno tieto hodnoty nevyzeraju najhorsie, ale kedze od dectva sa trapim s postavou, mam za sebou vela stupidnych diet, hladoviek a somarin, cim som stratila velke mnozstvo svalovej hmoty, Citim sa jak taka mlandra. :) Ale veelmi to uz chcem zmenit, aby sa ma leto nepytalo, co som robila na jar. :)