Schudnutie posledných kg + počítanie kcal

Príspevok v téme: Schudnutie posledných kg + počítanie kcal
akonato

Ahojte, potrebovala by som poradiť ohľadom chudnutia, od niekoho kto sa v tom vyzná alebo má skúsenosti. Schudla som z 90 na 67 za cca rok, upravením jedálnička (pravidelné jedenie, veľa zeleniny, menej (zlého) tuku, sacharidov a pod.), bez cvičenia, len s každodennými hodinovými prechádzkami. Už rok mám váhu 67-70 kg na 173 cm. Chcela by som zhodiť na 60-63 kg, avšak pri rovnakom úsilí to už nejde. Cca pol roka do zadu som začala cvičiť (s vlastnou váhou). Odvtedy postava trochu spevnela, ale furt to nie je ono.
Rozhodla som sa teda, že si začnem počítať príjem + výdaj. Vyrátala som si hodnotu TDEE - 2068 kcal (btw, vek 24), ďalej som sa niekde dočítala, že ak chcem týždenne schudnúť pol kila tuku, musím túto hodnotu znížiť o 3500 kcal / týždeň. Tak sa snažím vystavať si jedálniček tak, aby som denne prijala cca 1600 kcal (B: 133g, S:205g, T:53g, V: 28g) Vyzerá to asi takto (všetko v primeraných množstvách aby to sadlo do makroživín; btw nie som pri tom hladná):

R: pohánková kaša s mliekom a sušenými brusnicami / kaiserka s olivovým olejom a 96%nou šunkou
D: jablko + banán
O: opekané kuracie prsia s ryžou a dusenými strukmi
O: cottage cheese / kefír
V: zeleninový šalát (ľadový šalát, uhorka, paradajka) + tuniak

Mám viacmenej sedavú prácu, môj pohyb pozostáva z 3,5 km chôdze (každý deň), počas pracovnéto týždňa cca 3x pol hodiny hulahoop + pol hodiny cvičenie doma (Jillian Michaels, cviky z knihy Telo ako posilňovňa...), cez víkend buď túra alebo posilka.

Moja otázka teda znie...idem na to dobre? Nie som si úplne istá, že som si tie veci a čísla naštudovala správne, preto by som si radšej nechala poradiť. Ďakujem :)