preco zo mna vytekaju tie "kvapocky lasky" ci ako sa tomu nadava aj pri malom vzruseni?? neda sa to nejako potlacit??? Pretoze je mi to dost neprijemne. Mozem sa snazit byt tam dole cisty a vonavucky ako chcem, ale ked som s partnerkou, tak mam tam potom nejako mokro a z cistoty uz toho moc nezostalo ... :((
::: "kvapôčky lásky" :::
sorry za ten spam, trosku mi zblbol net
mne osobne sa to tiez nejak nepaci, ale je to uplne normalne.. niekto to ma, niekto nie.. a otehotniet sa z toho samozrejme da, kedze obsahuju spermie
mne osobne sa to tiez nejak nepaci, ale je to uplne normalne.. niekto to ma, niekto nie.. a otehotniet sa z toho samozrejme da, kedze obsahuju spermie
nemas mať z čoho haluze, ja napr. kvapočky milujem, su skvele, strasne ma vzrušujú a super chutia.
Aj z kvapôčiek lásky sa dá otehotnieť aj v nich sú totiž spermie..
sway, je to pravda, ze sa z nich da otehotniet? Aby som to uviedol na pravu mieru, tak ja som mal na mysli take priezracne kvapocky, ktore vytekaju, ked som strasne vzruseny. Zda sa mi, ze z toho sa otehotniet snad neda. Ale rad sa poucim, ak sa mylim. Mimochodom, pri nechranenom styku (bez kondomu) moze dojst k vylucovaniu spermii este pred dosiahnutim orgazmu, takze otehotniet sa da lahko.
ahojte... no aj moj chalan ich ma... a mne sa to paci... dokonca ma to vzrusuje.... takze hlavu hore... co si mozno vy myslite, ze sa babam nepaci... nemusi byt pravda :)
nemam rada tie kvapôčky lasky. lebo su velmi nebezpecne pri otehotneni.s priatelom pouz.kondomy,ale bez nich je to lepsie a ked sa len tak mazname, tak mame strach z tych kvapôčiek lasky.
Aj zo mna vytekaju, ked som nadrzany a vzruseny. Toto asi nezmenis. Ale otazka znie, preco by si to chcel menit? Len preto, ze Ti to je momentalne neprijemne? Neboj, zvyknes si a nebude Ti to uz vadit.