Chcem sa zabiť

rastlinocka

skus sa na chvilu zastavit a zamysliet. Ak sa posnazit mozes si vytvorit krasnu buducnost, len sa musis o to snazit!!

IwantBeHappy

Nechceš sa zabiť, keby áno tak by si to už urobil ..rodičia väčšinou nechápu svoje deti ...ale zato ani deti nechápu rodičov... tak skús sa pozrieť z iného pohladu na svoj život ...každý problém sa dá vyriešiť ...skús sa s nimi otvorene porozprávať čo sa ti nepáči na ich správaní a čo si aj ty schopný zmeniť na sebe ...veľa šťastia :) a nezabíjaj sa ...

MIRO 66

NEBLAZNI AJ JA KED SOM MAL TAZKU DEPRESIU SOM TO CHCEL UROBIT LIECIL SOM SA NA DEPRESIU NEPOMAHALO TAK SOM SIEL DO ZALUZIA TO MI SKOR UBLIZILO AKO POMOHLO ALE ZOHNAL SOM KONTAKT DO TRENčINA LEZAL SOM TAM SEDEM TYZDNOV A CHVALA BOHU ZE TAM MA DALI DO KOPY OBETAVY PRISTUP LEKAROV A PSYCHOLOGOV ZA CO SOM IM VDACNY PRETO AJ TY MUSIS HLADAT POMOC TERAZ ZIJEM AJ KED S MENSIMY ZATACKAMI ALE DA SA PRIDU AJ HORSIE A AJ LEPSIE DNI NENI LEKAR AKO LEKAR MUSEL SOM AJ ZMENIT LEKARKU LEBO MI HOVORILA ZE SOM DAREBAK A ZE SA MI NECHCE ROBIT PRITOM SOM MAL DOMA HOSPODARSTVO PRASATA SLIEPKY DVA HEKTARE POLA TRAKTOR 25 RODIN VCIEL A MUSEL SOM TO VSETKO NECHAT TAK LEBO SA MI NEDALO ROBYT NAJVIAC MI JE LUTO ZA VCELAMI TO SOM MAL PAMIATKU PO SVOKROVY POMALI SA S TOHO VSETKEHO DOSTAVAM PRETO AJ TY VYHLADAJ LEKARSKU POMOC LEBO SAM TO NEZVLADNES MNE JE VELKOU OPOROU AJ MOJA MANZELKA ZA CO JEJ VELMI DAKUJEM PREPACTE MI ZA PRAVOPIS CO TOTO CITATE

Gima

No tak sa skús porozumieť sám sebe. Smrťou nič nevyriešiš. Iba tým ublížiš rodine a kamarátom. Život je iba jeden a je to jediná šanca niečo dokázať. Hlavne tebe. Dokáž si, že to zvládneš aj bez pomoci. Jednoducho ži, a to ostatné príde samo.