Chcem sa zabiť, už ďalej nevládzem. Nikto mi nerozumie, ani rodičia!
Chcem sa zabiť
musis opat dostat chut zit a najst zmysel :)
nechces sa zabit ty potrebujes len pomocnu ruku..
Veľmi múdro píšu tie dnešné veriaci osoby. Ja by som ti radil mimo lekárov, aj kristoterapiou. Môžeš ale i nemusíš si kupovať knihy. Pater Elias Vella ma mnoho ročné skúsenosti ako s exorcizmom, (co môže i tu biť pricina) ale i terapia duše i tela. Ťažko sa je modliť, keď je silno postihnutý chorobou. Stačí meditovať a pozerať sa na ukrizovaneho ale i z mŕtvych stáleho Ježiša. Píšem to z vlastnej skúsenosti.
Nech Ta Boh pozehna, Amen - Aleluja Aleluja Aleluja.
poprosila som tvojho anjela strážneho aby ťa ochránil, zriekni sa ducha smrti, a iných nositeľov lži,obráť sa na Ježiša, ktorý za teba položil život a Boha Otca, ktorý ťa z lásky a pre lásku stvoril...
nikdy to nerob.. postav sa na nohy a ukaz svetu ze mas na viac!
Ahojte.
Je to citliva tema. Urcite to nerobte, nezabijajte sa, ved clovek dostat uzasny dar, ze moze zit a ze moze aj zomriet(prirodzenou smrrou!)takze nic neurychlujte vsetko nechajte na prírodu.
Treba mysliet pozitivns, ano aj ja neviem aky je dovod na to, tak ho sem prosim napiste. Nech je to akykolvek dovod, je to nezmysel. Vela ludi nevie, a to chcem vam napisat, existuje aj zivot po smrti! Ked tomu nechapete, znazte sa to aaspon trocha pochopit. Jednoducho, ked sa zabijes, tam hore ti povedia, ze vsetko bolo ok v tvojom zivote, ibaze keby si sa nezabil... Chapes? Cize existuje nebo a to nie je pre tych, ktory si zivot robia podla svjich pocitov, kedy sa zabiju... Myslim na teba, lebo som veriaca, tak priblizne viem ako to chodi. A najdi si nieco co ta naplna, co ti dava zmysel zit,najdi si prosim nejqky dovod, pre co chces tu byt na zemi(rodicia, kamarari, surodenci-ak mas atd. A ur ite ti pomoze, ked budes chodit do prirody, napr na prechadzku alebo behat, budes pracovat na svojej kondicke ;) aspon ta bude tesit ako sa zostihlujes. :) a to bude tvoj ciel zit...a potom si zase najdi iny dovod...
Ahojte.
Je to citliva tema. Urcite to nerobte, nezabijajte sa, ved clovek dostat uzasny dar, ze moze zit a ze moze aj zomriet(prirodzenou smrrou!)takze nic neurychlujte vsetko nechajte na prírodu.
Treba mysliet pozitivns, ano aj ja neviem aky je dovod na to, tak ho sem prosim napiste. Nech je to akykolvek dovod, je to nezmysel. Vela ludi nevie, a to chcem vam napisat, existuje aj zivot po smrti! Ked tomu nechapete, znazte sa to aaspon trocha pochopit. Jednoducho, ked sa zabijes, tam hore ti povedia, ze vsetko bolo ok v tvojom zivote, ibaze keby si sa nezabil... Chapes? Cize existuje nebo a to nie je pre tych, ktory si zivot robia podla svjich pocitov, kedy sa zabiju... Myslim na teba, lebo som veriaca, tak priblizne viem ako to chodi. A najdi si nieco co ta naplna, co ti dava zmysel zit,najdi si prosim nejqky dovod, pre co chces tu byt na zemi(rodicia, kamarari, surodenci-ak mas atd. A ur ite ti pomoze, ked budes chodit do prirody, napr na prechadzku alebo behat, budes pracovat na svojej kondicke ;) aspon ta bude tesit ako sa zostihlujes. :) a to bude tvoj ciel zit...a potom si zase najdi iny dovod...
Preco nie je na tejto stranke s nazvom zdravie.sk na taketo samovrazedne prispevky automaticky zriadena linka prvej pomoci ?
Samovražda je útek od problému. Na problém sa dá pozrieť aj z iného pohľadu - ako na výzvu niečo s tým urobiť.
Nenapísal si, čo je dôvodom toho, že sa chceš zabiť. Každý problém má svoje riešenie, aj Tvoj. Skús napísať, čo Ťa trápi. Aj keď Ťa rodičia nechápu, tu môžeš nájsť aspoň trochu pochopenia, ale aj rady.
Koľko máš vlastne rokov?
Nie, nezabiješ sa, lebo som sa tak rozhodol. No, čo s tým narobíš teraz? P.d makový? Mám paranormálne schopnosti a vôbec mi nerobí problém sa k tomu aj priznať. Vy ich isto nemáte:-)