Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kontrolovanie

Príspevok v téme: Kontrolovanie
FilipJan

Zdravím, už nejaký ten čas ubehol čo ma ex priatelka poslala k vode a začala sa riešiť s iným. Zostali sme priatelia mne to nerobilo problém ani nerobí, máme dobrý vzťah lenže v poslednom čase ma začala kontrolovať, kde chodím, s kým, stretávam sa so ženami a ona má stále nejaké narážky že chod si za tou a za tou, odkedy sme sa rozišli tak si viac užívam, predtým som sa staral iba o ňu ale teraz som úplne inde našťastie. Lenže jej sa to nepáči, vyčíta mi že nemám na ňu čas že mi je prednejšia moja partia, že som sa úplne zmenil, že som ovplyvnený, že mi na nej nezáleží a podobné veci ktoré si už ani nepamätám. Už niekolko krát som jej povedal že je to moj život a že si možem robiť čo chcem a ako chcem, pretože doteraz mi isté veci zakazovala. Lenže ona to nevie pochopiť a žiarli alebo ako to nazvať. Som slobodný tak si možem robiť čo chcem a ja chcem mať s ňou dobrý vzťah lenže takto ked bude robiť sceny stále tak neviem už mi to ide na nervy. Ja sa jej nestarám kam chodí, kde bola ani nič je to jej život, jej vec, tak čo mám robiť?

ivobrick

Na tvojom mieste by som sa jej vysmial do tvare.. Ved niesi pod papucou, niesi s nou, mozes robit co chces.. A uvedom si to aj ty. Ked nie inak, ignoruj ju.

Prezyvka055

Povedz jej ze nebudes trpiet taketo jej vylevy a spravanie. Ze ak chce byt tvojou kamaratkou ma poslednu moznost sa uvedomit.