Bolesti hlavy

Príspevok v téme: Bolesti hlavy
Tdd

Mam taky problem. Uz dlhsie ma bolieva hlava, toci sa mi, casto zvraciam, horsie vidim, casto velmi citlivo reagujem na zvuk a nedokazem plynule rozmyslat.
Behala som po doktoroch a na nic mi neprisli, snazim sa stravovat co najzdravsie, byt v pohybe (aj ked ta posledne tyzdne som nebola az tak aktivna) ale neviem co mozem este urobit, pokial neviem co mi naozaj je.
Nepoznate co s takymito stavmi? Nemate niekto skusenosti?

milimil

skus vyskusak tinkturu Rimbaba od Herba Vitalis je to super bylinka na migreny. Ked mne zacinaju bolesti hlavy davam si ju kazdych 10 minut 15 kvapiek a do hodiny uz nemam bolesti!!!!!! Je to skvele lebo konecne nepcham do seba ten Ibalgin. Dolezite je aj vela vody pit samozrejme...ja ju kupujem na www.teamarket.sk

Tdd

Dakujem. Teraz cvicim hlavne na rozhybanie celeho tela aj chrbta, tak skusim najst este nejake cviky zvlast na to.
A zapal pluc som nikdy nemala ani zapal stredneho ucha..

cogito

Ahoj

nemala si zápal ucha? Hlavne vnútorné ucho (tzv. polohovosluchový aparát) je v poriadku? Prípadne môže byť problém pri prenose signálu po sluchovom nerve z tohto aparátu.

tdd

podľa krv. obrazu nie som chudokrvná a napriek tomu, že som bola u viacerých tak nič...
pokiaľ ide o krč. chrbricu, čo by ste odporučili? nemyslím že mám zlé držanie tela a vek na to nemám tiež, takže neviem