Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem sa s tym vyrovnat

Príspevok v téme: Neviem sa s tym vyrovnat
Remzi2236

Ahojte . Píšem sem lebo už neviem čo dalej a možno mi tu niekto povie niečo čo som ešte nepočul čo by mi možno pomohlo. Aby som vám aspoň trochu opísal moju situaciu a aby ste to trochu pochpili bude tento článok trochu dlhsi. Mal som priaťelku s ktorou som bo 5 rokov aj ked začiatok vzťahu bol komplikovaný a potom počas vzťahu to nebolo tiež ružové strašne moc som ju miloval nikoho som tak nelubil ako ju. Naš problém bol v tom že sa stále hádala so mnou za nezmysli a dokázala to vyšpičkovať až do takých extrémov že sa bežne stavalo že sme sa nevideli aj 2 týždne a hádala sa so mnou cez spravy. Ked som chcel snov každý jeden problém riešiť ked vznikol osobne a hned tak vždy bola ticho alebo do toho ešte plakala. A nemyslite si že plakala za to že by som bol k nej nejaký hrubý alebo že by som jej nadával to nie neznášam hádky. Celých 5 rokov som je dohováral v klude a rozumne nikdy som jej nenadával nejakimi sprostými nadávkami . Neuznávam to . Bol som k nej vždy pozorný milí kupoval som jej veci po ktorých viem že túžila alebo potrebovala a neboli to malé položky. Tím sa tu nechcem chváliť len vám chcem povedať že som si ju vážil a lubil ju a dával som jej to najavo ako aj po citovej stránke tak aj po materialnej aj ked si na tom nezakladám ale ked môžete spraviť niekomu niečim radosť tak prečo nie hlavne ked vidieť že sa s toho teší aj on. Ale to nebolo všetko . Okrem hádok za nezmysli nikdy mi nevedela dať najavo nejako extra city bola nespontalna ako by všetko svoje chovanie kontrolovala v sexe bola úplne neaktívna predohra bola vždy iba s mojej strany a ona absolútne nič sem tam niečo ale to nestojí ani za zmienku. A takáto bola od začiatku čo sme sa spoznali nikdy si nepriznala chybu a všetko ako keby bola moja vina vždy som jej písal hovoril jej ako ju lubim a že chcem len aby sme fungovali bez zbytočných problémov . Jeden príklad vždy ked sa už niečo konečne vyriešilo po niekolkych dňoch písania a bolo už dobre tak som sa jej pýtal že či sa tieto konflikty dali riešiť inak ako prebehli. Odpoved bola že áno a ked prišiel dalši prebiehalo to rovnako nechápal som to a to som dal do toho vážne veľa úsilia nenavidim hádky s osobu ktoru lubim a vždy ma to trápilo veľakrát som ustúpil len aby zase nebola hádka. Cítil som sa veľa krát nedocenený a mal som niekedy pocit že neviem čo mam spraviť viac aby mi dala najavo niečo s toho čo ja jej. Teraz si tu niekto povie že ja som bol asi bez chyby to nie je pravda stalo sa že som v niečom za chyboval aj ja a bolo zle ale rozdiel bol v tom že ja som sa omluvil nemusela čakať týždeň kým sa ozvem priznal som si chybu a povedal jej vždy že ma to mrzí a že ju lubim . Ona mi to nepovedala nikdy takýmto štýlom už ked videla že to je ozaj zle povedala mi iba arogantne prepáč a ked som povedal že čo to je za ospravedlnenie aj tak arogantne povedala mi že povedala som ti prepáč čo chceš viacej počuť.Skratka verte alebo nie nejdem tu robiť zo seba dokonalého chlapa ale všetky hádky robila priatelka a nechápem do dnes prečo ked to neboli podstatne veci ale blbosti . Aj ked to bolo takto vždy som jej hovoril že ju lubim a beriem ju aj s jej chybami každý ich mame aj ja. Po 4 rokoch na vianoce som sa snov rozišiel lebo hádky ktoré robila nabrali na intenzite a už to bolo neúnosne myslel som že už skolabujem nervy so mnou spravili svoje a 3 hádky po sebe ktoré trvali týždne s novembra na december ma uz dohnali k tomu že som sa snov rozišiel nevládal som už dalej verte mi alebo nie ale prvý krát v živote som zažil bolesť na hrudi s nervov a cítil som sa akoby ma malo poraziť . Prešli 2 týždne a na vianoce sa mi ozvala že si všetko uvedomila a že nikdy nemala dopustiť aby to zašlo až sem že ma miluje najviac na svete a že nikoho tak nikdy nelubila ako mňa a že ked jej dám šancu tak mi dokáže že to môže byt medzi nami dobre. Bol štedrý deň tak som jej odpísal že nechcem riešiť takéto veci išli sme už večerať tak že nech to nechá tak a nech sa venuje rodine . Na to mi odpísala že ja som jej rodina a že ju to mrzí že ma lubi a že chce mat so mnou rodinu. Na druhy deň prišla aj s darčekmi a plačom že to chce vrátiť speť . Zo strachom z toho ci sa to nebude opakovať som ju zobral speť aj ked som mal pochybnosti. Par dni bol klud a po sylvestri hádka nič velké rýchlo sa to urovnalo kašlal som na to. Potom nasledovalo asi najkrajších 5 mesiacov za celých 5 rokov aj ked sem tam bola hádka ale už nie to čo bývalo a vyzeralo to že sa ozaj snaží zalubil som si ju esce viacej a v tom období som sa snov začal baviť aj o deťoch ja mam 28 ona mala 29 lubil som ju myslel som si že sa zmenila a chcel som snu rodinu a ona mi povedala že ano tiež by chcela a vyberali sme aj mena po večeroch v posteli smiali sa bolo super ale to som nevedel že po 5 mesiacoch tato predstava za dalšie 4 mesiace skonči a všetko sa o toči . Po 5 mesiacoch sa začalo zase jej staré chovanie a esce horšie hádky nevidanie sa nerozpravanie aj ked sme boli spolu trapilo ma to co sa zase deje skoncilo leto isla s rodicmi na dovolenku na ktoru ma volali ale nemohol som ist kvoli praci . S dovolenki mi ani raz nezavolala iba sem tam cez den napisala. Ked prisla s dovolenky bol som uz na dne bol som v praci myslel som ze pride a nic kamarat ju stretol v meste s kolegovcami a koleginami na obede potom mi volala ze co v praci atd... druhy den prisla kumne domov a povedala mi ze toto nema vyznam ze nemozme byt spolu ze sa stale hadame nerozpravame nezasmejeme a pritom pouzila len moje slova toto som jej stale hovoril ja a chcel som to riesit ale neslo to celi cas co sme boli spolu som len vysvetloval zachranoval situacie a snazil sa o to aby sme fungovali. Po tomto som bol uplne na dne prosil som ju ze nech to nerobi ze mozme na tom pracovat ked som ju chcel chytit odhadzovala ma nedokazal som ani stat na nohach ked odomna odchadzala a zatvorila dvere. Ked som sa uz konecne vyplakal a zacal rozmyslat co sa stalo povedal som si ze to sa nejako spravi zachranim to ale to som nevedel co ma esce caka potomto prislo to najhorsie co som u nej doteraz videl to co mi predvadzala 5 rokov bolo nic oproti tomu co mi ukazala potom co sa v nnej skrivalo celi cas. Druhi den som jej pisal s prace milo ze ju lubim a ze chcem byt snov ze mi na nej zalezi nato som zacal dostavat arogantne odpovede vysmechi neodpisovanie nedvihanie telefonu a ked som sa spytal preco odpovede boli naco ti mam dvihat dvihala som ti ked sme boli spolu a uz si ma stratil a nikdy sa to uz nevrati spet a podobne .Boli to rany za ranu myslel som ze umrem v praci nato mi povedala ze ide sa vecer bavit a pit s kolegovcami s toho som bol esce viacej nervozny bal som sa o nu. Presiel aj tento den dalsi den robila tak som ju cakal pred pracov kupil som je31 ruzi a cakal ju tam kim pride aby sme si to vysvetlili plakal som aj ja aj ona ale poslala ma prec ze ona sa uz rozhodla. odisiel som kvety jej tam nechal a pisal som jej dalej nechcel som to vzdat moc som ju lubil aj potom ako sa chovala ale nemalo to ziadny efekt stale mi len davala bolestive odjeby aroganciu a nezaujem. Potom som raz isiel za nov domov cakal ju pred domom a poprosil ju ci nejde von sa porozpravat povedala ze sa jej nechce a potom som videl ako poodhrnula zaluzie a pozerala sa ako tam sedim v aute nakoniec som odisiel . Za par dni mi napisala ze si pride pre veci veci boli pyzamo a zubna kefka prislo mi to skor ze sa isla pozriet ako vyzeram zobrala si veci povedali sme si par slov a odisla boli to strasne muki vidiet niekoho ako odchadza ako najveci nepriatel ked ste ho lubili. po dalsich dnoch som zistil ze chodi si stale von s dvoma kolegovcami ale nie ze by spolu nieco riesily ale ako kamarati poznal som ich a to mi prislo dost ubohe a zacal som nieco chapat kolegovci mali jeden18 a druhy19 rokov a ona 29 co bolo smiesne . Kamaratky zname v jej rokoch uvazuju o rodine alebo o budovani si nejakeho zazemia a ona vymenila toto za chodenie po vonku s detmi. A dovod tohoto bol ten ze nemala nikoho ked bola somnov ziadny kamarati kamaratki jej zivotom ludia len prechadzali a ked zistila ze tieto deti su ochotny snov chodit po vonku tak sa somnov rozisla a od dna ked sme sa rozisli kazdy den chodili spolu vsetci traja po kavach vyletoch atd citil som sa vyuzity a odkopnuty nasla si nahradu a vymenila ma zo dna na den. Ked som to zistil nevedel som co dalej kamarat ma zavolal von nech trochu vypnem hovoril mi ze to bude dobre ze sa spameta a vrati sa veril som tomu. Ked sme isli s kavi nasiel som v jednej ulicke jej auto tak som si povedal ze ju tam pockam a skusim to znovu a opytam sa jej ci som jej stal iba za to aby som jej vyplnal jej volny cas a kupoval jej veci. Po niekolkych hodinah cakania ju priviezli jej kolegovci uz bola noc vystupila pozerala na mna ako keby som ju chcel zabyt a vtedy sa spustili prvy krat nadavky krik a vsetko to co som nenavidel hovorila veci ktore neboli pravda ale vedela ze sa ma s tim dotkne a ublizi mi to. Ked som sa jej spytal preco to spravila a ci som sa k nej choval zle tak mi povedala ze nie vzdy som sa choval dobre ze ju nebavilo sediet u mna na gavci pritom sme chodil stale niekam a ze ona chce zit nie prezivat. Ked som povedal ze si mi hovorila na vianoce ze ma lubis ze som tvoja rodina a chces so mnou deti nato bola odpoved ze lutujem ze som ti to povedala mala som sa na to vykasat bolo to uplne strasnas scena kde mi vykricala vsetko najhorsie co aj nebola pravda ale vedela ze ma to zasiahne na tom najcitlivejsiom mieste nenavidim ta si moj zivotny omyl nikdy v zivote ta uz nechcem vidiet atd odisiel som nevedel co dalej tak som sa do rana vozil v aute a daval si milion otazok mal som pocit ze uz je koniec mozno sa zasmejete alebo neuverite ale pokracovalo to .O dalsich par dni som stretol jedneho toho kolegu s ktorim chodila von isiel som za nim na aute ze sa ho spytam na nejake veci strasne ma to trapilo ked zastavil zacali sme sa rozpravat a za par minut prisla moja uz ex priatelka a cele to zacalo od zaciatku nevril som tomu a zese do mna utocila s novimi vecami ktore neboli o nic lepsie nez tie prestim to uz nebudem rozpisovat zaver debaty som nakoniec nejako ukludnil lebo mi to bolo strasne luto ked som videl co sa medzi nami deje a esce raz som jej povedal ze ju lubim a chcem byt snu zacala plakat ja tiez ale stale nechcela zmenit nazor ked som jej pripomenul ze chcem len sancu taku aku som dal aj jej na vianoce povedala zase ze je rozhodnuta ja som to vazne nechapal ze preco je tak rozhodnuta nikdy som sa k nej nechoval zle lubil som ju a po tom rozchode som jej to dokazoval dallej ze aj po tom vsetkom zlom chcem byt snou a najst riesenie. povedala nie sadli sme do aut a odisli. Potom som to uz vzdal presiel mesiac aj pol a strasne som sa trapil mama aj sestra sa ma snazily drzat nad vodu z beznych dni sa mi stalo utrpenie kamarati stali pri mne tiez a hovorili mi co je ona zac ze to videli celi cas ked som sa im zdoveril o nejakych problemoch hovorili mi ze ju vidim zle lebo ju lubim a ze oni to vidia realne neveril som tomu prestal som cvicit s 95 kg som schudol na kg86 nespal som zacal som pit fajcit citil som sa ako troska dovtedy som drzal zivotospravu pravidelne trenoval vsetko ako malo bayt potom to skratka neslo. Nakoniec som si povedal ze musim nieco roby aj nasilu lebo som mal pocit ze ked nezacnem tak ma to zozerie zacal som zase cvicit chodit von vaha sa pomali vracala aj ked s tim pitim to bolo horsie lebo ked som chcel aspon 3hodiny pospat musel som si nieco dat . Aj ked som sa snazil nieco robyt bolo mi stale strasne zle plakal som den co den a skoro vsade to na mna prislo v praci doma za volantom uz som vsetko vzdal a uz som myslel ze tych ran bolo tolko ze ked to ustojim uz ma nikdy nic tak nedostane. Ale esce prisla jedna a ta najhorsia zo vsetkych . Zhruba po dvoch mesiacoch som bol s kamaratku vecer vonku a isli sme spolu do jednoho podniku na bovling prisli sme do vnutra a moja ex tam boala zo svojimi novimi deckimi kamaratmi a ich partiu kde hrali bovling a pili. Vsetko sa mi vratilo zacal som sa trast a povedal som kamoske ze tam nebudem a ze pojdeme inde nemohol som sa na nu pozerat a esce ma to aj dost stvalo ze vidim skoro 30 rocnu zenu v partii 18 a 19 rocnich vyzeralo to uboho ona tam stala s vinom v ruke a chlapci sa bavili a nieco vykrikovali skoda reci odisiel som a kamoska ma podporovala nech sa tak strasne netrapim lebo videla ako ma to zobralo. Sadli sme si do podniku a za 40min mi prisla sprava od mojej ex ze preco ju prenasledujem. Nechapal som tu spravu tak som jej napisal ze som nevedel ze je tam ze sme si tam chceli iba zahrat bovling odpisala mi ze tak preco som tam neostal.Odpisal som ze vie preco ona ze nie nevie a kamaratka mi vtedy povedala ze nech sa nebojim a nech jej napisem to co citim a zvlast ked sa ozvala prva aj ked s hlupostu . Tak som odpisal ze preto som nezostal lebo ju stale lubim a nemozem sa pozerat na nu len tak a tvarit sa ako cudzi. Prisla odpoved ktora ma dorazila zase poslala mi vysmiatich smajlov a napisala mi ze takto ma ti lubis ked si chodis po vonku s druhimi cajkami . Neveril som tomu co mi napisala cakal som vseli co ale toto nie. Odpisal som ze je to kamaratka nic viac. Povedala mi ze jasne vsetko su kamaratki ze ci uz snov jebavam a veci podobne potom ma zacala prezvanat ked som volal naspet smiala sa do telefonu povedala ze to bol omyl a zase len chcela mi co najviac ublizit. Napisal som jej ze ci sa mozme stretnut ze pridem zanu naspet neodpisovala potom odpisala ze tam uz nieje tak som jej povedal ze pridem pred jej dom medzi tim som jej volal to ma rusila tak som jej povedal ze som prednou a cakam ju odpisala ze uz ide domov skomolene kedze uz mala vypite priviezli ju jej novy kamarati kolegovci. Zamierila kumne uz som bol nervozny co bude nato mi otvorila dvere sadla do auta a povedala nech niekam idem tak som isiel . Zacali sme sa rozpravat v aute jednal som snu milo aj potom vsetkom ano som asi pekny idiot si poviete ale stale som dufal . Rozpravala sa somnov normalne a ked som sa spytal kde ma auto ked som ho nevidel zaparkovane povedala ze ho den predtim naburala a zacala plakat polutoval som ju povedal jej ze jej pomozem ked bude potrebovat auto ze som jej k dispozicii kim sa jej opravy lebo bolo natolko naburane ze bolo nepojazdne. Potom sme isli okolo pumpi a povedala nech zastavim a kupim vodu a kondomi . Zostal som zaseknuty ze naco kondomi a co chce robit kedze to bolo medzi nammi ako to bolo . Pytal soom sa naco kondomi tak mi povedala ze naco asi odpovedal som ze to chapem naco a ved sme ich nikdy nepouzivali . Odpovedala ze mala zapal a akurat sa doliecila to som chapal lebo mavala pocas nasho vztahu taketo problemi dost casto. Isli sme na hotel medzi tim mi zaspala v aute tak som ju nechal vybavil izbu a vsetko oklo toho. Prisli sme na izbu vyzliekol som ju ulozil napustil vanu umyli sme sa spolu ulozil ju do postele a lahol si k nej. Chvilu spala a ja som rozmyslal ze ci sa uvedomila ci mozno to ze ma videla s kamosku jej otvorilo oci alebo co nevedel som ale myslel som si ze ta asi znamena to ze sa dame nejako zase do kopy. Ked sa trochu prebrala tak sme sa spolu vyspali pocas sexu mi hovorila ze ma nenavidi z tohoho som ostal mimo a nahnevalo ma to tak som jej povedal ze jediny kto moze niekoho nenavidit som tu ja ked vsetko sskoncilo zaspala celu noc som bol pri nej a nazazmuril oko . Rano ked sa prebrala esce trochu pripita som jej hovoril ze som snu rad a ze ci vecer niekam pojdeme a porozpravame sa o nas . Odpoved bola ze to sa nemalo stat ze mi nemozme byt spolu. Viete si vobec predstavit co to somnov spravilo bolo to horsie ako ten rozchod . Ked som jej povedal ze to co spravila a to som uz hucal na celi hotel tak mi povedala ze to by sa nestalo keby nemama vypite a ze uz to dlho nemala a povedala ze ber to tak ze som ta vyuzila . ako som sa citil vam nebudem hovorit skuste si predstavit :(( potomto vsetkom som ju odviezol domov pred dom a pytal sa jej ci sa vecer uvidime ze nech sa prespi a porozpravame sa ked bude uplne v pohode. Tak sme sa nakoniec stretli dali si veceru tvarila sa ze ju nic vlasne netrapi stale ta ista odpoved nemozme byt spolu lebo ona nic neciti nevie preco to vyhaslo atd ... a to pred tou dovolenkov spala u mna bol som laska po dovolenke bol rozchod a nic necitila to som zabudol . Zaver vecera bol taky ze tak mozme sa stretavat ale ze nemam na nu tlacit a mozno to casom pride . Tak ze mne to prislo tak ze ked nebudu mat nanu cas jej decky kamarati tak budem dobri ja na vylety platenie a vyplnenie volneho casu . Dohodli sme si teda dalsie stretnutie kde som spravil program na celi den nakoniec polka odpadla lebo zabudla ze ma skolenie v ten den na ktore som ju viezol vecer po skoleni sme dali veceru v BA kino kavu pocas vecera som dostaval stiplave narazky aroganciu povysenecke chovanie trpel som celi vecer a verte ze aj vtedy som sa snazil . Po ceste domov zaspala tak som sa nemal ani s kym bavit sedela vedla mna a mne sa chceko zomriet od zialu aka je ako sa chova co to je za cloveka a toto bola jej prava tvar ludia maju masky a toto som mal vidiet. Ked som ju priviezol jedine co sa zmohla bolo to ze mi strcila lico aby som jej dal pusu a odisla prec. Druhy den som jej pisal ze to nema zmysel takto ze ona sa ani nesnazi ani mi nedava najavo ze by mohlo nieco zase zacat fungovat . Odpoved bola ze nemam na nu tlacit a ze mozno to niekedy pride ja som jej povedal ze nebudem cakat na nieco o com viem ze ma klame a nepride . Timto skoncila komunikacia po 4 mesiacoch od rozchodu som jej esce napisal ze ako sa ma co ma nove pisala somnov normalne pozistovala ako sa mam a ako zijem pozval som ju von a to odmietla tak som jej povedal ze ci si mozme esce napisat povedala ze ano . Nechal som jej par dni priestor na to nech si to necha ulezat a napisal som znova dostal som odpoved ze si ju mam vymazat zo zivota tak som jej odpisal co si otom myslim a bol koniec . Teraz co viem co sa kumne dostalo jej super kamarati sa nanu vykaslali lebo si nasli frajerky ona je stale sama a vyhladava s kim bude moct chodit po vonku. Povedal som jej ze ostane sama ked takto vyuziva ludi a takto bezcitne sa dokaze chovat je to uz pol roka a ja nie som stale v poriatku myslim na nu stale a s 50 percent ju nenavidim za to co mi vsetko spravila aj ked to nechapem lebo som ju lubil a choval sa k nej najlepsie ako som vedel a tich druhych 50 percent mi stale hovori ze ju lubim a chyba mi . Nadavam sam sebe ze som blbec ktory si ma uvedomit koho mal pri seba ale neviem sa aj tak s toho dostat je to pol roka a chcel by som nieco co by mi pomohlo na nu zabudnut ale asi nezabudnem nikdy trapim sa dalej . Dakujem za precitanie a vase nazory

Gustavo

Priklanam sa k nazoru, ze problem bude hlbsi a zacni ho riesit s dobrym psychologom na vztahy. Je to uplne normalne. Na konzultaciu k psychologovi chodia ludia bezne, napr na zmeranie IQ, otestovanie pamate, psychotesty k vykonu povolania, tak si mozes nechat otestovat aj vztahy a on pravdepodobne aj urci, ze niecomu sa treba povenovat.

Co sa tyka toho rozchodu, tak si precitaj tento web. getherbackguide.com Ty si cista kagegoria A. Posielam ti tento link na to, aby si pochopil PRICINY vasho rozchodu, nie aby si sa pokusil ziskat tu holku spat. S tou holkou je proste koniec.

Preco koniec? Uvedom si, ze si zamienas lasku so zavislostou. Ty tu holku nemilujes, ty si na nej zavisly. Je to podobne ako so zavislostou na drogach. Ublizuju ti, vies, ze ti nicia zivot, ale aj tak ich chces. Toto nie je zdravy vztah a mal by si jej dakovat za to, ze drzi odstup aspon ona a moze ta tymto zachranit - raz jej za to budes vdacny.

Messje

Uf to ti teda poviem,ze mas chlape nervy zo zeleza a poriadnu trpezlivost.V tomto vztahu bola chorobna laska z tvojej strany a z jej...nic.Absolutne nic.Nema ta za nic,si pre nu len pes,ktory bude chodit za panom,aj ked mu ten pan neda ani zrat ani pit,ani nepohladka,ajbtak ten pes svojho pana bude cakat a tesit saTazko ti je povedat,ze mas konecne skoncit toto ponizovanie,ked aj vtedy,ked ti to ona povie a da najavo urazkami,ajbtak to nechapes.Ja by som dokonca to nazvala ze sa jej doslova hnusis.Nemoze si ta vazit ked ona nevie lubit,teda aspon teba,nech urobis cokolvek.Maj konecne hrdost a skonci to.Pravdupovediac?asi by som ani ja nechcela takeho cloveka,co az tak extremne dolieza.Si velky dobracisko,co niekedy vo vztahu nerobi dobrotu.

kafe

chlapče, ty máš vážny problém!! Prosím ťa, z tých peňazí, čo si prestal vyhadzovať von oknom/na frajerku si zaplať dobrého ale fakt dobrého psychológa. Obetuj na to minimálne 500,- juro - tá investícia DO SEBA za to stojí. Podľa mňa sa z toho sám nevyhrabeš a problém je hlbší, netýka sa len vzťahu, ktorý si mal.
Nejdem ti to tu písať, to je na knihu... proste je toho veľa, čo si robil zle. Ale ak človek nechá TAKTO do seba "kopať" a ešte sa opakovane vnucuje partnerke, tak má sakra problém. Sebahodnota, máš nejakú traumu alebo blok v sebe... a pritom si FAJN CHLAP. Do riti, len samo o sebe to nestačí. Dosereš si život, ak sa nevzchopíš a nezačneš niečo vnímať/robiť inak.

Tento psychológ je v Žiari nad Hronom na priamu platbu (NEmá zmluvy s poisť.): www.azet.sk
Robí sedenia aj v Martine. Alebo si vyber iného, to je jedno... Prajem ti, aby si sa z toho vzťahu dostal, poučil, zahojil/vyliečil čo je v tebe choré a mal krásny život. Drž sa.

milibajt

Nazdar Remzi,

Nuz, co ti na to napisat,, asi ti to urcite aj tak nijak nepomoze, alebo budes aj tak robit svoje. Mal si to cele riadne tazke, niet divu, ze si bol tak rozhadzany. Urcite chybovala tvoja ex, nie ty. Tiez poznam jedno dievca, ktore by sa chcelo len a len zabavat, vyhladava alkoholickych kamosov, v kuse chodi po baroch, vyzivavo sa oblieka, bola veeelmi priatelska,,a zistil som, ze napriem vsetkemu nieje lahkou zenou. Buchol som sa do nej, ale aj tak stale to bolo o tom istom. Len zabava, a zabava. City nemala takmer ziadne, bola dokazala sa len zabavat, tak to aj skoncilo, nechal som to plavat. Apsolutne nevedela mysliet na buducnost, ze mat hoci az 100 super kamosov, ale ktory len povecerach nonstop zrali, ze pri takych buducnost nieje,, a nevnima, ze ti mozno akoby navonok nudnejsi, maju daleko vacsiu perspektivu. Tvoja je taka ista, nema to s nou absolutne ziadny zmysel. Fakt to uplne najlepsie co mozes urobit je, ze na nu zabudnes. Jasne ze zabudnut sa neda, ale musis ju nechat ist. Sama sa rozhodla, takto si sa aj ty sam predtym vsetkym rozhodol, respektuj to rozhodnutie. A rozhodnutie je naozaj spravne, musis to nechat ist, nema to zmysel, ty aj ona ked ste spolu, drvivo len trpite. Nechci prezit taky zivot. Nechci, aby taky zila tvoja ex. Je ina ako si ty, obaja ste uz uplne dospely,, ludia sa naozaj nemenia. Nezmeni sa, a ani ty sa nezmenis na svoju ex. Ak nejaky depresivny vecer ju osvieti rozum, urcite hlboko este velakrat v zivote olutuje, ze to takto dopadlo, ale natom uz nezalezi. Ona je taka aka je. Nevnucuj jej nejaky iny charakter, nezmenis ho. Zivot nieje o tom, ze budes niekoho menit, a cely zivot hadky, a zmierovanie sa. Naozaj nechaj to byt. Uz jej nikdy nenapis, nikdy nezavolaj,, a ak nahodou ta kontaktuje, tak jej uz len povedz, ze vy nemate spolu stastnu buducnost, ze naozaj misite ist obaja uz svojou cestou, a v pokoji sa rozluc. Uz jej nikdy nezdvihaj.

Vtedy ked k tebe prisla, uz ked clovek vidi, ze ho ten druhy naozaj opusta, tak ma tendenciu sa ten druhy uzmierit. Ale predsa len bola opyta. Ved to sa vie, ze opyte sa ovela lahsie zvedu, ci same sa ponuknu... toto uz bola zas tvoja chyba, ze si s nou bol, a este si si nahovaral, ze sa nieco zlepsilo...
Naozaj nechaj ju ist, a venuj sa teraz sebe. Mnohy zijeme sami, ja zijem tiez sam, taka je doba, je absolutne neprospesna pre buduce velke vztahy. Ludia uz prestavaju byt verny, zacinaju o tej neschopnosti vediet, a tak prestavaju vobec nejake vazne vztahy mat. Ja naprikald napriek vsetkemu mozem tebe zavidiet. Mal si ju, sice 4,5 roka nanic, ale predsa len si mal, 0,5 roka si mal nebo. A potom peklo. Peklo si uz ale robis sam. Bud vdacny zato co si mal, a chod dalej. Venuj sa sebe, zi pre seba, pripadne kamosov, rodinu. Ja vela pomaham, robim pre nich nieco uzitocne. Teraz v nedelu idem do kina na knihu dzungle :D, aj s malym bratom, malymi bratrancami a sesternicami. Chod aj ty. Zacni mysliet pozitivne, v dobrom. Ked ta prepadne smutok, depresia, uzkost, tak si aj hovor v duchu a stale opakuj, mysli pozitivne ! Ja som to tak robil, a fakt musim povedat, ze mi aj bolo lepsie. Tiez s inou som zazival take nejake akoby priam vyuzivacky, co ma dostalo tiez na dno, lenze treba ist dalej. Zi a nechaj zit. Vela stastia :)