prosím nazor

Príspevok v téme: prosím nazor
kika777

ahojte chcem sa opytat na vas nazor mam dlhodoby vztah takmer tri roky chodime spolu ja som starsia on je mladsi vekovy rozdiel medzi nami je 3 roky nas vztah zo zaciatku nebol ruzovy nevedeli sme si nast k sebe spolocnu cestu casto sa stavalo ze som nerozumela jeho nazorom a on tym mojim , delil nas aj velky cas pretoze casto chodil do zahranicia to iste aj ja takze sme sa niekdy nevideli aj mesiac dva ale vsetko sa to zmenilo po case uz sme castejsie spolu co som vzdy aj chela , hocikedy sa stava ze priatel si vypije a je velmi citlivy a vzdy ked si vypije mi povie vsetko uprimne , ked mal vypite priznal sami ze by chcel aj dieta , pripadne ake by o bolo pekne kebyze ho mame, a podobne veci co mna ako zenu chytia za srdce pekne sa to pocuva sa aj vravi ze vo vine je pravda. No lenze akonahle vytriezve a volame alebo hovorime o tejto teme, tak sa mi uz nevyjadri pripadne to popre alebo povie ze si nepämata , proste odmieta sa mi vyjadrit tak ako do telefonu . a to ma dosť stve chcem sa s nim bavit otvorene o vsetkom on o tom vie aj som mu to povedala , lenže asi to nezabralo. len nechapem ze o takychto vaznych temach sa vie so mnou bavit len ked ma vypite, aj ked som u neho doma tak ked zaspavame vedla seba tak je to uplne iny ako ked vstavame proste je iny, nevie sa mi ani do oci kuknut rano :D mne to je smiesne ale ma to aj strasne mrzí. Chcela by som to zmenit do toho svztahu som vela investovala citov, snahy, vsetko aj zamesnanie si hladam aby som sa prisposobila nam nie mne . Robim vsetko preto aby to fungovalo stale aj do buducna. len niekedy sa mi nepači pristup moijho chalana . Ako by ste takuto situaciu riešili ?

trablakala

Ahoj, Kika777

Na tvoj problem ti velmi neporadim, lebo sama neviem, co by som robila v tejto situacii, ale dufam, ze ini ti daju co potrebujes :)

Len som chcela, aby sisi nevsimala tuto zakomplexovanu osobu, ktoru som si stihla vsimnut uz vo viacerych prispevkoch. Neoplati sa na nu ani reagovat, len sa pousmiat a ist dalej. Negativity a zlych myslienok mame predsa dost sami v nasich hlavach, a tato osoba ich ma asi najviac, ked nema co ine na praci, nez urazat ostatnych.

Hlavu hore ! :)

kika777

halooooo , hej prosim bez urazok , lebo zacnem ja!!!!!!!!
a vieš co lahke je nieco hovorit tebe ty to len citas čo tu ja pisem, každy si to moze vysvetlit hociako , to uz neni moj problem ako to toy pochopis a berieš . ja s tym zijem ja najlepsie viem co a s kym zijem a na co v zivote mam a na čo nemam . a vies co sa vravi ????nesud knihu na zaklade obalu .!!! ja len tolko pre zatial

ddddd dddddddddddd

Je to alkoholik. Ale pokojne si s ním znič život, keď si sliepka. Aj tak nemáš šancu zbaliť lepšieho lepšieho chlapa, ako je tá tvoja opilecká troska.

kika777

Dakujem Vam , krasne ste to napisali , urcite si z toho niečo vezmem :) prajem vam vsetko dobre nch sa dari
pekny vecer :D

_meno

Ahojte kika777

Pekny den Vam prajem !
A gratulujem k Vasmu vztahu, vela sa Vam podarilo spravit a podla mna mate skvele pristupy v zivote co robite : )

Ak môžem, skúste v partnerovi vidieť dobré veci, ktoré sa Vám na ňom páčia, a ukázať mu ich, poukázať na ne, poďakovať za ne.

Napríklad že je pracovitý, vždy keď máte možnosť sa stretnúť, že vás pozdravil, že sa pekne obliekol, že sa pekne správa - jednoducho podporte ho v tom, čo robí dobre.
A čo sa mu možno až tak nedarí, podporte ho v tom tiež : ) My ľudia sme taký , ja si tiež neviem sám pomôcť :) Ale keď mi niekto povie, že to bude dobré, že sa snažím, že aha koľko energie do toho dávam, že síce pomalšie ale hýbem sa - to mne osobne veľmi pomáha.

Jednoducho podporujte to, čo by ste chceli - postupne :) Napríklad ked by sa vám pačilo že je viac triezvy priateľ, tak ho v tom podporujte :) podakujte sa mu, pochvalte ho ze dneska je aktivny, ze dobre vyzera, ze ste rada ze s nim mozete byt, ze vas milo prekvapil.

Podobne aj k sebe tak môžete pristupovať : hocičo by ste chceli: pracujte na tom, venujte sa tomu, postupne :) každy den trosku - ked budete citit ze Vas to vysiluje - spomalte trosku tempo :) ked budete citit ze mate viac energie - hor sa byt aktivnejsia viacej :)

Ja Vam drzim palce kika777, aj priateľovi, prajem Vám pekný večer a pekný týždeň :) Ako sa vraví, svet je plný zázrakov, ja aj Vám držím palce, nech život stojí za to !

Póla3111

Zdravím. Myslím že vekový rozdiel tam nehrá rolu. Problém je v tom že partner nie je ešte emocionálne vyzretý. Áno vo víne je pravda ale to neznamená že je naozaj na dieťa pripravený. Takýto veľký krok si treba poriadne zvážiť. Dieťa nie je ako hračka ktorú vrátite keď partnera omrzí. Pokiaľ môžem poradiť počkať. Ale to je už na vašom zvážení.
Pekný večer.

ddddd dddddddddddd

Dobre že si sem napísala. Dlhodobo nezadaných odborníkov na vzťahy, je tu habadej. Ja ti poviem len že si sprostá sliepka, pretože tvoj frajer je alkoholik.