poradte ........

Príspevok v téme: poradte ........
julia158

ahojte chcem sa podeliť s mojou situaciou a vypočuť si vaš nazor mam dlhodoby vzťah takmer tri roky chodime spolu ja som staršia on je mladši vekovy rozdiel medzi nami je 3 roky naš vztah zo začiatku nebol ružovy nevedeli sme si nasť k sebe spoločnu cestu často sa stavalo že som nerozumela jeho nazorom a on tym mojim, delil nas aj velky čas pretože často chodil do zahraničia to iste aj ja takže sme sa niekdy nevideli aj mesiac dva ale všetko sa to zmenilo po čase ,už sme častejšie spolu čo som vždy aj chcela , hocikedy sa stava že priateľ si vypije a je veľmi citlivy a vždy keď si vypije mi povie všetko uprimne , ked mal vypite priznal sami že chce aj dieta , pripadne aké by o bolo pekne kebyže ho mame a podobne veci čo mňa, ako ženu chytia za srdce pekne sa to počuva sa aj vravi že vo vine je pravda. No lenže akonáhle vytriezve a volame alebo hovorime o tejto teme , tak sa mi uz nevyjadri pripadne to popre alebo povie ze si nepämata , proste odmieta sa mi vyjadrit a to ma dosť štve chcem sa s nim bavit otvorene o vsetkom on o tom vie aj som mu to povedala , lenže asi to nezabralo. len nechapem že o takychto vaznych temach sa vie so mnou bavit len ked ma vypite, aj keď som u neho doma tak ked zaspavame vedla seba tak je to uplne ine vie povedat milujem ta a podobne no a ked vstavame proste je iny, nevie sa mi ani do oci kuknut rano :D mne to je smiesne ale ma to aj strasne mrzí. no a co sa tyka sexu rada by som sa s nim bavila aj o takych veciach , lenze ako :D to je normalne vo vztahu ze partneri sa bavia o vsetkom no z neho ledva nieco dostanem.Už som vynaložila vela sily a vsetkeho do toho vztahu, no stale neviem dakedy co si mam myslit o nikektorych veciach. Chcela by som to zmenit . Ako by ste takuto situaciu riešili ? baby radte niečo :D diky