Dobrý deň potrbujem poradiť ohľadom zákroku krátkej uzdičky na penise. Ja k doktorom som k doktorom chodil fakt len ked to uz bolo nutne a teda vobec nemam prehlad kde to mam vlastne ísť a všetko okolo toho. Mam 20rokov a uz to musim riešiť a som rozhodnúty ísť. To ochorenie mi totálne zničilo život pretože sa stým neda žiť lepšie povedané nesa sa sexuálne žiť :(
V mojom meste je len poliklinika ale nedaleko mam Prešov, aj som hladal na webe ale netusim kam ísť. Tych urologickych ambulancii je tam viacero a zrejme su všetky súkromné. Takže potrebujem poradiť kam ísť, čo tam, a tiež ma zaujíma cena zákroku nakoľko som nikde nenašiel kolko to stojí a viem len to ze v štátnej ambulancii to prepláca poisťovňa ale ako som pisal v Prešove som nenašiel ani jednu takú :(
Prosím pomôžte niekto a ja nemám problém tomu kto pomôže teraz mne pomôcť v budúcnosti pretože toto sam proste nedam
Aktuálne si nemôžem dovoliť zakrok za 100e(ak to bude toľko štát) tak dufam ze mi to preplatí poisťovňa
hľadám ai prácu tak mozno čoskoro by som za to mohol aj zaplatiť.. Skúste mi teda poradiť čo je najlepšie
VOPRED ĎAKUJEM