Bojím sa názoru iných

Príspevok v téme: Bojím sa názoru iných
Sisa302

Ahojte, mám 15 a neviem čo mám robiť so svojou povahou :-\ Strašne sa bojím toho, čo si kto o mne myslí, a čo mi povie, ako zareaguje nato, ak niečo na sebe či tak všeobecné :-\ Vždy si poviem, veď ja nežijem z nánežijemoru iných, nech si hovoria čo chcú, ale nejde to :'( Neviem čo s tým... Poteším sa každému slovu, každému kto odpovie... Ďakujem :-* :-)

pytu

Podla toho co pises vizera to tak, ze to mas v povahe. To s tebou pojde cely zivot kedze je to tvojou sucastou, ale casom sa to naucis zvladat. Zaklad je prijat to, prijat svoju povahu, osobnost a nebojovat s tym. Proste ak ta nieco rozlutosti, ukaz lutost, ak rozosmeje, smej sa. Ale ako bolo spominane, prejde to casom, resp. zmierni sa to pretoze vekom ziskas sebavedomie a skusenosti a naucis sa s tymto pocitom pracovat.

mam56

------------------------------------------------------------------
Kto žije duchovne v blate, tak nemôže mať čisté šaty.
------------------------------------------------------------------
Neviem, ale ťa nepoteším. Nič dobré od ľudí dnešnej doby nečakaj. Sú plní závisti, ohovárajú, už len pohľad majú horší ako démoni, jeden druhému nedoprajú, sú chamtiví, často vulgárni (akoby to malo byť IN), bez úcty jeden k druhému, netolerantní, hlúpi ako vedro gittu.
Jedna pani (s titulom sir - by the way) mojej mame povedala, že jej predavačka v obchode povedala:
-no, vy si žijete pekný život! Máte všetko! A môj manžel, chudák, už dávno hnije pod zemou:-)
Mne sused povedal:
-keby som nerobil tak ako ty, tak tiež by som mal peniaze (mám v porovnaní s ním 4-krát vyššie vzdelanie).
A že sa mám oženiť (aby som mal sex raz do mesiaca asi ako on).
Dnes som sa dozvedel, že rodič dokáže okradnúť aj vlastné dieťa.
No, čo ti mám na to povedať?
Názor som si spravil a takisto ma už názory iných vonkoncom nezaujímajú.
Mám v paži ich stupídne keci. Spravím ako uznám za vhodné, aj bez ich blbých pripomienok.
A psychologické, terapeutické zhrnutie toho všetkého???
Ak chcete viac, tak robte viac.
Sorry, dnes som nechcel byť negatívny, ale túto príležitosť vyjadriť sa, som rád využil.