Ked sa sny rozbijú na milión kúskov prečo to tak musí byť?

Príspevok v téme: Ked sa sny rozbijú na milión kúskov prečo to tak musí byť?
zivotjekruty

ahojte ludia.. vlastne ani sama neviem preco sem pisem tento moj pribeh ale vidim ze strasne vela ludi ma problemy a tak som v tom aspon neni sama...pred par rokmi som sa vydala stastne z lasky narodili sa nam dve krasne zdrave deti dvaja chlapci... vsetko bolo super az pokial manzel nezacal pit a nezacal hrat automaty zadlzil sa u kamaratov rodiny.... a ja som na vsetko ostala sama. teraz sa ma situacia tak ze ex manzel ma rakovinu dom sa predal ja som s chlapcami spat u rodicov a robim dve prace aby som splatila dlhy pretoze to kazdy caka odomna kedze on teraz nemoze. Kazdy den sa s placom modlim a prosim o pomoc toho tam hore a bojím sa co bude. Nechapem preco ludia ako ja maju take tazke osudy pretoze som nikdy nikomu neublizila nikdy som nikomu nepriala zle a dopadnem horsie ako nejaka zla zenska. Co pomohlo vam popripade ocitli ste sa niekto v takej situacii ako ja? naozaj dakujem za kazdu radu

Amadea

hm...z praktických vecí...skúšala si to riešiť cez bezpodielové vlastníctvo pri rozvode? aby si jeho dlhy nemusela splácať aj po smrti ty. Ak má chorobu a zároveň je gambler, tak sa to u právnika dá vybaviť aj tým, že vypíšu bankrot jeho ako fyzickej osoby a tým by sa dala zastaviť napr exekúcia a nárast úrokov. Neviem však úplne ako to funguje, to treba zisťovať u právnikov.

A čo ty? aké máš sociálne siete? v kom máš teraz oporu v blízkom okolí a čo ti to pomáha zvládať aspoň tak,ako to teraz?

Messje

Nejak som tomu neporozumela.Ked je to uz ex...preco splacas dlhy za neho?Preco to kazdy od teba caka?To ze ochorel...to ti moze byt luto,ale ty mas 2 deti na ktore si ostala sama.Nikto ti s nimi nepomoze okrem rodicov ako chapem.Takze preco sa neodstrihnes od jeho dlzob?S prepacenim...on ma chorobu a ty mas deti.Staraj sa o ne aby si vladala.Ex je ex...narobil ti dost problemov.

kafe

ano :) toto je mi trochu povedomé. Aj tie otázky - prečo si "dobrý" človek musí prejsť "sračkami"? Nuž, ja som prišla na to, že preto, aby spevnel. Ak je človek príliš mäkký (a je jedno či si dobrá alebo zlá mrška), život s tebou "zametá". Ale pevný človek má život vo svojich rukách a ten sa odvíja (viac menej) podľa jeho predstáv, alebo tak, že ho ani "zlé, ťažké" veci nedokážu dostať na kolená.
Máš dve zdravé deti a vyrastajú s tebou, nie v domove. Máš rodičov, ktorí ti pomohli. Prežila si aj zopár krásnych rokov v manželstve. Chcela by si radšej robiť vonku a deti vidieť 2x do roka? Alebo sa tešiť z muža a pozerať ako ti dieťa umiera? Nuž, niekedy si nevyberieš a každý dostáva tú svoju životnú lekciu v niečom inom. Niekto v ťažkom detstve, niekto v mizernej starobe. Hlavu hore dievča, zvládneš to nejak. Neviem, kto to napísal ale "Život si nájde nejakú cestu aj v podmienkach, ktoré pre život nie su ideálne." VER TOMU. Po každej dlhej noci, vide krásne ráno. Nebudeš to mať takto ťažké naveky. Prejde to. Veľa síl ti prajem.