Ahojte, chcem sa opýtať hlavne tých, čo študujú na niektorej z týchto škôl o názor. Ako je to v Martine a v Košiciach?
Ja Vám vopred ďakujem za informácie a názory.
LF UPJŠ vs. Jeseniova fakulta Martin
UPJŠ hoci tam neštudujem :) www.facebook.com
Neviem prečo niekto tvrdí, že UPJŠ je korupčná, ale vôbec to nie je pravda.
Ja sama študujem v KE piaty rok a skúšky som si prešla vlastným rozumom. Netvrdím, že sa tam niekto nenájde aj "pomimo", ale viem, že taký sa nájde aj v Martine a o BA ani nehovorím.
Na UPJŠ sa jednoducho treba učiť a nie snívať o šťastí. Mnohí, ktorí vyleteli z biofyziky v 1. ročníku nadávajú na fakultu, že je skorupovaná a popritom zato, že skončili tak ako skončili môžu sami.
Takisto napr. pichačky na anatómii, mnohí si mysleli, že budú mať šťastie, leteli, prenášali predmety a nakoniec nadávali na fakultu.
Na každej fakulte sa treba učiť, zadarmo Ti diplom nikto nedá.
Pod do Martina :)
Košice sú korupčné. Ak teda niesi rodená Košičanka a nič ťa nedrží doma. Viem o tom svoje, sama som si tým prešla a teraz študujem v BA na UK a som spoko. v MT máš síce ťažšie prijímačky aj ked to je odnož našej UK ale myslím,že je to naj medicína na Slovensku a to vo viacerých ohľadoch. Berú tam síce menej ľudí,ale venujú sa im, a je tak aj vačšia pravdepodobnosť že aj doštuduju + majú výhodu zapisovania sa na skúšku k tomu danému prof. teda ak máš pocit že je niekto voči tebe zaujatý máš po probléme :)
tu sa nejako o tom nechce diskutovat :D