Rast elektrošokmi??alebo ako narásť

Príspevok v téme: Rast elektrošokmi??alebo ako narásť
Barborka♥

Ahojte,
potrebujem od vás pomooc.Mám o chvýľu 13 a 155 cm :O .Potrebujem narásť lebo v triede máme samé vysoké ceckaté modelky a každý sa za nimi obzerá a ja som také škaredé krpaté ešte decko.Mlieko a bielkoviny a tieto veci mi nepomáhajú ani trochu.Počula som od jednej baby že jej sesternice chodia na nejaké ELEKTROŠOKY či čo ale na googli som nič takè nenašla a na to dievča už nemám kontakty.Ale vravela mi že narástli aj o 10 cm a ja to strašne potrebujeem :(( chcela by som byť modelkou z dlhými nohami .Nepotrebujembtu vety typu ešte si mladááa.Moji rodičia su nízki takže bez nejakej spešl pomoci skončím malá ako vrabec atď..prosim pomoooc.

Messje

Barborka,
to dievca si pravdepodobne z teba pekne vystrelilo,lebo ja teda ozaj neverim,ze nieco take existuje.
Naozaj si este mladunka,ved ty este rasties.A budes este stale rast.Z hlupan si hlavu nerob.Tie za chvilku zo skoly odidu,vsade ma niekto nejaky komplex.Niekto ma velke usi,niekto ma krivy nos,niekto ma plesinu a niekto zas velky zadok.
Nikto nie sme spokojni s tym,ako vyzerame.Ty mozno nebudes najvyssia,ak tvoji rodicia su nizsieho vzrastu a predsa,,,si na svete,mamina sa vydala aj ked nie je vysoka.Budes starsia,budes nosit opatky.Na modelink nemusis mat dokonalu vysku,staci,ked budes mat peknu tvaricku,niecim zaujimava.Daj si este par rokov casu a sama uvidis,ze este porasties.Ja som nedavno stretla na ihrisku s detmi dievca,ktore malo aj viac ako 2 metre.Chudinka.Ta bude za chvilku trpiet bolestami,kym ty kvoli mensiemu vzrastu budes trpiet akurat tym,ked budes v opatkoch aj spavat :-)
Neboj nic.Hlupane daleko od seba a ked ti niekto nieco povie,povedz...ja este porastiem,ale tebe moc na rozume uz asi neprida.

mam56

El. šoky si daj, keď ti začne pošibávať, ale s prsiami to asi nič nenarobí.
Budeš modelkou, nemaj obavy.
www.youtube.com
A hlavne drilluj angličtinu:-)
A takisto musíš byť tvrdá, lebo okolo teba bude veľa žobrákov, čo budú pýtať peniaze:-)

mam56-K.

Prajem ti, aby ti to vyšlo. Si ešte mladá žaba, ale buď šťastná, aspoň niekto v tomto zakliatom údolí.
Ale cením si tvoje ambície. Ak chceš niečo dosiahnuť v tejto dobe tvrdého Kapitalizmu, tak musíš byť na seba TVRDÁ a inteligentná ako démon.
Buď si blázon alebo choď na úrad práce, kde ti povedia, že "nielen z chleba je človek živý":-)
Buď na to máš alebo choď do phú.e.

ANGEL-DEMON

asi by si skor potrebovala psychologa alebo psychiatra....
ja mam 27 a na jesen na preventivke som sa dozvedela ze som narastla 2 cm... takže logicky si decko stále ešte rastieš...
a tým ceckatým nezávid, ked nevies aku vahu musia na svojom hrudniku nosiť a ani nevieš ako to bolí pri behu napriklad a problemy kupovat podprsenky... do 2 rokov možno aj ty budeš zrazu ceckatá...že budeš aj prekvapená,..ak maš ešte lentilky pod kobercom.. radšej sa venuj učivu....