Zdravím vás, som teraz s priateľkou iba chvíľu. Dostali sme sa k sebe cez kamaráta, ktorý ju už pozná dlhšie. Začalo to všetko fajn nevyspali sme sa ani hneď ako sme sa dali dokopy. Kamarát mi hovoril aká je a postupne som to sám na nej začal zisťovať. Sem tam príde ku nedorozumeniu alebo k hádke. Tento kamarát to považuje za nie ideálny vzťah ale neviem pretože si to vieme vždy vydiskutovať s priateľkou. Problém je že priateľka sa nebaví somnou o tom čo jej vadí a najprv to rieši s inými a najviac s týmto kamarátom. Čo sa týka toho, že by si spolu začala viem dobre, že nie lebo nemá o ňu záujem ani nič podobné. Myslíte si, že je dobré sa o tomto celom porozprávať? Nech nerozoberá náš vzťah s inými? Pretože ja si myslím, že práve kvôli tomuto, že stále to rieši s inými a nie somnou je dôvod prečo sa niekedy povadíme pretože ja potom o ničom neviem a myslím si, že robím všetko správne. Viem dobre, že sa musím ale začať aj ja správať viac ako chlap. Mám aj ten pocit, že sa bojí mi to povedať pretože mi často píše, že som super a nechce ma stratiť a ona býva hnusoba (toto mi píše ale ja si nemylsím, že to je až tak zlé). Aby som ku tomu povedal aj pozitívne veci, viem, že medzi nami prebehla iskra boli sme aj spolu na chate na pár dní a celý čas to bolo super aj ona to potvrdila myslím si, že ku mne citi veľa a taktiež ja ku nej tiež len toto ma dakedy trápi. Predom ďakujem za odpovede
Ako sa to dá vyriešiť vyhnúť sa tomu
Ešte chcem podotknúť, tento kamarát je aj môj aj je najlepší kamarát a preto to jemu často hovorila no stále to mohla skôr mne. Ja ho poznám približne tak isto dlho ako ona a nás zoznámil až neskôr.