Pekny den prajem. Potrebovala by som poradit akeho lekara mam dalej navstivit s mojim problemom. V skratke - asi pred rokom sme dostali v praci novu pracovnu obuv so zeleznou spicou a postupje mi zacala trpnut spicka palca, ale iba jemne a obcas. O par mesiacov sa mi stal uraz v praci, presla som si elektrickym vozikom vaziacim 500 kg po nohe. Vozik mi vybehol na nohu a nesiel z nej ani dole a tak som mala dany vozik na nohe asi pat minut kym sa mi podarilo nohu vybrat z topanky. Zelezna spica mi nohu zachranila ale povolit povolila trochu a odvtedy doteraz ma boli dany palec po dlhsej chodzi v praci.Velmi ma v nom picha pod bruskom. Bola som samozrejme hned na pohotovosti, zlomenina ziadna. O nejaky cas som isla k ortopedovi no ten povedal ze tam nic nemam. Prosim o radu akeho lekaraby som mala skusit navstivit dalej? Neurologa? Mal niekto podobny problem? Ak ano ako vam to liecili? Dakujem pekne za akukolvek odpoved. Chystam sa urcite k svojej lekarke ajej presne toto popisem no som mimo domov a najblizsie dva tyzdne nebudem moct k nej ist, tak bysom aspon rada vedela ktorym smerom mam ist. Dakujem krasne este raz.