ahojte, mozno trosku odveci tema ale neviem na koho sa obratit...
poslednu dobu zazivam divne pocity, mam casto chut plakat aj ked nemam dovod napriklad aj ked niekto pre mna spravi nieco pekne a som stastna, mam chut plakat a opacne, ked som smutna tak tiez..beriem dlhodobo antikoncepciu a viem ze vzbudzuje okrem inych aj taketo "problemy" ale neviem ci to hadzat na nu? predtym som taketo pocity uzkosti alebo ako to nazvat mala len pocas a kratko pred menstruaciou ale teraz to zvyknem mat hocikedy pocas mesiaca..rozmyslam uz dlho o vysadeni ale kedze mam priatela s ktorym som 6 rokov a babo este urcite nechceme lebo sme mladi, tak uzivam tabletky.. co sa tyka inej ochrany, tak im moc neverim
rozmyslala som aj nad psychologom ci nejde o depresiu ale ja som svojim sposobom stastna, necitim sa nestastna pretoze mam vsetko co potrebujem aj ked je pravda ze s pracou spokojna niesom nakolko tu nemam ziaden kolektiv a som viac menej sama, no praca ako taka ma celkom bavi.. mam priatela ktory ma lubi a som z toho fakt stastna, rodinu s ktorou som teraz malo lebo som sa odstahovala z mesta, ale snazim sa chodit na navstevy najcastejsie ako to len ide..
mam momentalne aj nejake zdravotne problemy, ktore riesim, napr. uz pol roka mam zvysene CRP (z poslednych vysledkov aj sedimentaciu mam jemne zvysenu - o par hodnot a nevieme zistit zatial preco, citala som ze "depresie" moze vyvolat aj zapal v tele ktory pretrvava dlhsiu dobu ale nemam to lekarsky podlozene..
otazka znie, co robit? skusit "prirodne" pripravky ako napr. guaranu? momentalne sa pripravujem na prijimacky na vysoku, takze by sa mi zisla aj na koncentraciu.. nechcem hned ist za psychologom/psychiatrom, to beriem ako poslednu moznost ak sa to nezlepsi :) ale som otvorena aj tomu ak to bude nutne..
budem rada ked nieco poradite..vopred vam dakujem a prajem krasny usmievavy den ;)