Ahojte.. chcela by som sa spytat ci si myslite ze je zle ze si pri sexe s mojim partnerom predstavujem jeho otca. teda presnejsie dnes sa mi to stalo prvy krat.. väcsinou som si ho predstavovala iba pri masturbacii. s priatelom sme spolu uz 4 roky a budem mat 18. sexualne aktivny sme asi rok. moj potencionalny svokor ma nepritahuje nejako extremne ako osoba skor sa mi paci predstava ze ma ovlada niekto skusenejsi. Priatelov otec je veli sympaticky ale myslim ze to nieje o nom ale o tom co by so mnou robil.... ze to je to co ma vzrusuje. no myslim ze tam moze ist aj o jeho osobu ciastovcne. myslela som ze priatela nikdy nepodvediem a ze su to len predstavy pre kvalitnejsi orgazmus a vesciu rozkos ale po tom co som si to dnes predstavila priamo pri sexe s nim sa dost obavam sama seba. ale isto by sa nic nestalo, tolko rozumu mam. ma manzelku a voci mne nieje prilis otvoreny, on je vlastne vseobecne tichsia povaha, takze keby som s nim v kontakte denno denne po cely zivot k takejto teme by asi nikd neprislo ...nikdy by som priatela nechcela skutocne podviest, predstavy su fajn ale tam to konci. sex s nim je uzasny, no jednoducho ked som trosku viac vzrusena a chcem si orgasmus uzit myslim na jeho otca. suvisi to asi aj s jeho pracou. obdivujem ho. dosiahol to daleko a je pre mna akymsi vzorom riaditela... paci sa mi predstava ze ma ovlada. myslite si ze je zle mysliet na taketo veci? predpokladam ze priamo pri sexe urcite ale aj len tak pri masturbacii? je to predsa len predstava... ved aj moj priatel uz isto myslel na inu, ci?