Ahojte. Chcela by som sa spytat ci by som mala svojmu priatelovi este doverovat. Sme spolu od mojich 13.. Je o rok starsi odomna a sme spolu uz 4 roky. Asi este v prvom roku sa mi priznal ze si pisal s nejakou kamaratkou a povedal jej ze je sexi v leginacha pytal si ci nema nejake fotky v nich. V prvy rok nasho vztahu som porobila aj ja vseliake hluposti ale potom som sa zbadala a viac u neublizila..predsalen boli sme este deti. Teraz sme prinajmensom v pubertalnom veku :) ja som sa zbadala a uz mu viac neublizila, zatial co on si asi rok na to pisal s nejakym dievcatom a chodil s nou von. dokonca sa mi priznal ze nad nou masturboval. spravy som nahodne obajvila ja. dost s nou flirtoval. nie je to typ chalana, ktory by flirtoval sexualnymi narazkami. Skor je citlivy. Pisal jej komplimenty, nazyval ju princezna a pod. Je asi dost dolezite spomenut ze ked sa toto stalo dost sme sa hadavali. Vedel ze ma chalana. Robil to len tak. Kvoli tomu ze sme sa hadali. Pacila sa mu a tak sa jej venoval. Mal vtedy 16 a boli sme spolu 2 roky. Trvalo to asi 3 tyzdne a potom to prestalo. Ja som na to prisla asi az po mesiaci. Rozplakal sa mi vtedy, ze to bolo davno a ze ked vidi ako moc mi to ublizilo ze uz to nikdy nespravi. O rok na to (december 2015) som mu nasla ako poslal jednej kamaratke fotky dievcat a pisal k tomu akoby hentu vytrtkal a ako by takmtej zastrcil svoje zihadielko... a podobne...proste puberta a hormony... v tej dobe sme uz spolu sexualne zili a dost to klapalo. Bolo to len nejakych 10 minut co s nim hormony pleskali. Odvtedy sa nic take nestalo. No mi si vobec neverime. vsetko si ovorime... s nikym si nepiseme.. ale vyhovuje nam to takto... lenze dokedy..nezacne mat pocit ze je väzneny? nebude ma podvadzat? je dost majetnicky.... sam ziarli a poriadne...takze si uvedomuje ze ked nechce aby som si pisala nemal by si ani on a tak sa aj sprava... a vyhovuje nam to takto obom. sme nazoru ze mame mat hlavne kamaratov rovnakehho pohlavia a mame sa hlavne venovat jeden druhemu. Niesme typicky dnesni pubertiaci.... nechodime na diskoteky... on je ministrant z krestanskej rodiny, slusny (no tak primerane, ziadne vulgarizmy ale ani modlitby na dobru noc), nieje moc sebavedomy, obcas sa mi zda trosku nedozrety (ma 18) a je citlivy.. je to typ chlapca co pise basnicky, nosi kvety a po sexe sa rad objima :))) skor uzavretejsi. ja som trosku oblejsia (trvri mi ze ma taku zboznuje a ze sa mu pacia viacej baculky... no vsetky tie dievcata aj z fotiek aj tie s ktorymi si pisal su chuducke) som temperamentna a urazliva, taky hurikan.. a dost zakomplexovanna... je nam spolu fajn... nechcem sa rozist len chcem vediet co si myslite o tom ze ci ma niekedy v buducnosti podvedie, ja sa bojim ze ano a on trdi ze urcote nie.. mam brat vsetky jeho doterajsie prusery ako hormonalne vykyvy.. a nejake to hladanie sa?? je to pubertou a tym ze sme spolu od takeho skoreho veku a nemal cas este dozriet alebo je naozaj taky a bude to robit aj neskor ale vo väcsej mierke? dakujem za nazor :))
Mozem doverovat,bude verny?
Je to presne ako píšeš, ak ho budeš moc kontrolovať môže to mať deštrukčný efekt a podvedie ťa možno skôr. Okrem toho si obaja znepríjemníte životy. Takže sa uvoľni a užívaj si. Ja si myslím, že ťa bude aj tak podvádzať, ale aspoň to nebude ani jednému z vás vadiť.
Ja verit chcem! ja len som chcela vediet ci bude viac takch nazorov ze to spravi ako takych ktore budu povzbudzovat ze nie.... ja viem ze na vazny vztah je skoro.. ale ked si uz nieco zauzivate tak sa to jednoducho deje... nemozem mu povedat "teraz mi tyzden nevolaj.. alebo chod s niekm von... " neviem, nechcem a nedokazem to a on b to aj tak neurobil.. prilis sme sa naviazali... co sa mne nepaci ale som spokojna... nepaci sa mi to len preto ze sa bojim ze ak b to naozaj spravil ci teraz, ci za 15 rokov, ja by som na tom bola horsie.... pochopitelne.. dakujem za vsetky rady... ale rady ako "nechaj to tak" v zmysle "ukoncite to" tie neberiem do uvahy.... skor sa pytam ci mam davat pozor a kontrolovat "verit ale preverovar" alebo sa uplne uvolnit a doverovat... lebo.. ja si myslim ze uz to nepsravi ale to moze bt moj skresleny a zaujaty nazor :) ale moja otazka znie.... "mam alebo nemam kontrolovat a davat si pozor?" pretoze mi napadlo, ci to nemoze mat skor destrukcny efekt.... ze by sa citil "duseny" a urobil by to preto....tak co vy na to???
veriť vždy treba !!
ak veris tomu ze bude verny, si naivna..
na vazny vztah mas cas, ale verit by si mala, aj ked zase nie bezhlavo
No ja osobne si myslím že ti neverný bude. Niekedy si síce mladí spolu začnú ako deti a vydrží im to celý život a nepotrebujú skúšať iných, ale to je skôr výnimka. Podľa toho ako sa tvoj správa tak sa mu iné dievčatá páčia a chcel by ich skúsiť. Tam nejde len o komentovanie fotiek dievčat, že ktorú by dal dole, on si s nimi aj píše a flirtuje s nimi, balí ich.
Doveruj ale preveruj!!!
Filip, kedysi ked nebolo az tak velmi z coho vyberat, to bolo jednoduchsie. Aj kamarat mi to raz povedal. Ze si nemoze clovek byt isty, ci si vybral dobre, ci nahodou nieje niekto lepsi. No ked uz takto uvazuje, tak tu dotycnu nelubi.
Aj ja si vravim, o co bol zivot vtedy jednoduchsi a krajsi bez internetu a socialnych sieti. Preto ich uz teraz ani nevediem, je to hnus. Nepotrebujem si dokazovat daco vyumelkovanymi fotkami aby mi nad nimi daki Turci slintali a to iste nepotrebuje ani moj priatel. To fakt ide potom vztah do sraciek. Mozu sa akokolvek ludia tvarit nad vecou. MInimalne jedneho to bude stvat.
Tebe dievca radim, nechajte to tak. Dospejes a najdes si aj dospelejsieho partnera, podla toho na akej urovni sa budes nachadzat ty. Ale musis na sebe pracovat, tak ako kazdy.
Svojim dceram neodporucam aby zacali zavazny vztah v takom mladom veku. Podla mna je to predcasne. Teenagerstvo je podla mna o tom, ze chlapci este len spoznavaju svet dievcat a naopak.Kamaratstva, platonicke lasky a tak. Nevypadnut z kolektivu ale podnikat akcie s partiou. Ziarlit na seba, obmedzovat si navzajom kontakty od 13. rokov - raz vam to dojde, ze toto ste si mohli nechat na dospelost.
.Akoze volakedy to tak bolo - moja stara mama sa vydavala v 17 a vydrzalo jej to na cely zivot, dnes to je to uz ale trochu inak.